Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Predivna stvar koja se događa kada muškarac zagrli ženu

Iako su ove stranice namjenjene ženama, ovo je tekst koji bi svaki muškarac trebao pročitati.

Riječ je o nečemu što je jednostavno napraviti, a izaziva poseban osjećaj intime, topline i bliskosti.

zagrljaj_1I zato – muškarci – grlite svoje voljene žene puno češće. Postavite je u središte svog kruga. Obožavajte svoje dame tako da im pokažete koliko nježna i senzualna vaša ljubav može biti.

Volite je iskreno i čiste duše – ona žudi za tim jednako kao i vi.

Pisac David Tumarison je predivno opisao što se događa tijekom iskrenog i intimnog zagrljaja.

“Kada muškarac tiho priđe ženi s leđa i zagrli je, on zatvara krug. Njegov i njezin krug. To je krug nježnosti, topline i zaštite. A on postavlja ženu u samo središte tog kruga strasti. I tako spontano pokazuje da je u tom trenutku ona središte svemira. Muškarac grli ženu u tišini. I žena također prihvaća tišinu. Ona osjeća tople struje koje dolaze iz tih vrućih i umirujućih ruku.

Kada muškarac zagrli ženu, ona se osjeća kao da ima krila, da može letjeti. Taj je krug ljubavi smirujuć i udoban. Ta tiha nježnost potiče je da se topi kao kocka šećera u šalici čaja. Tko je sada ona, dok stoji u središtu tog tinjajućeg kruga?

Što ona osjeća? Tko je ona u tom trenutku?

Je li žena ili djevojka? Osjeća li se voljenom, ili je ona ta koja voli? Da li prekrivač tišine leži na ramenima žene i skriva njene misli od muškarca.. ili u tom osobnom krugu ništa više nije skriveno? Ipak je on samo grli, štiti od vanjskog svijeta koji je tako hladno i samotno mjesto. A u njegovom naručju je taj svijet udoban i topao. Te su ruke njena zaštita i mirnoća. To je sve što žena nesvjesno traži i čemu se nada…”

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *