Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Poligamija-Tko voli nek izvoli

poligamija 4Probudim se, dođem do prozora, a moj je prekrasni mužić u drvetu isklesao srce i naša imena. Zna on kad meni treba pažnje, one blesave, dječje.

Tako je super kad netko sluša tvoje srce i kad čini stvari koje ti najviše trebaju.

Da se malo zaboravi na ovu besparicu i jad naše države koja se toliko borila da bude neovisna, hahaa, neovisna my ass.

Onda on ode u drugu sobu pisati epizodu, a ja mu skuham najbolji ručak…tako to ide.

Kasnije se čujem sa frendicom koja ne zna kako ostaviti svog muškarca. Vezala se naravno i zavoljela ga je, ali on nije mario za njezine želje i njezino viđenje života, a njegov ego je preuzeo prostor cijele veze. Nema tu ljubavi. Nema ni sreće.

U vezi bi trebali biti podjednaki. Danas si ti jači, sutra ja i tako, hahaa do smrti.

Onda me zove druga frendica koja ima vezu sa biseksualnim tipom, njihov dogovor, oboje možemo ulaziti u seksualne odnose sa muškarcima. Iako on momentalno tvrdi da ne švrlja, ona se upušta u seksualne odnose. To su njihove želje, fetiši i dobro je da su se našli. Njima super.

E, a onda je došla večer.

Dijete sam stavila na spavanje, na televiziji s crtića okrenuh na National geographic. I gle čuda, serija o poligamistima u Utahu,  mislim si zanimljivo, nisam nikad tako nešto gledala.

Već na pola sam popizdila.

Kao mala zajednica, već četiri pokoljenja žive tako.

Ja sam otvorena i ne smeta mi gotovo ništa, nemam problem s time tko koga voli i koga jebe. To je njihov izbor. Ali ovo me raspizdilo i rastužilo u isto vrijeme.

poligamija_2Tip, ima sedamdeset godina, deset žena, a najmlađa mu ima dvadeset. Ima četrdesetsedmero djece. Svi su vjerski fanatici, vjerojatno da im crkva potpomaže njihovu veliku obitelj. Gotovo sva djeca izgledaju kao da su incestuozno napravljena (vjerojatno i jesu jer je to zajednica od tisućupetsto ljudi). Sve me to ne bi diralo da se toj djeci ne pere mozak od početka, u crkvi se priča kako su žene tu da rađaju… a žene, btw, pričaju kako su ljubomorne, ali tu ljubomoru trebaju izdržati, jer je to je najbolje za sve! Aaaaa ludost, za koga je to najbolje? Za njihove muškarce koji doma imaju deset p…? Ovo me fakat izludilo. Pola tih žena je nesretno, a pola su nažalost fakat zadojili. Ne razumijem, i zar poligamija ne podrazumijeva da i žena može imat pet frajera? To nisam vidjela. Koji k.?

Poligamija koju ja gledam kao ok, je kad su svi u kući za to i kada se vi jebu zajedno! A ne da se djeci pere mozak i žene ispaštaju. Dok je u krevetu sa jednom, druga mora gutat ljubomoru, pa kad dođe njoj ne može ni popizdit već mora i ona skinut gaće. I da, sve je to ok jer one dobivaju prosvjetljenje za koga se moraju udati, hahah, dvije su dobile prosvjetljenje u školi sa dvanaest godina da se moraju udat za svog profesora. Daj me nemoj… A tipovi bi kao trebali bit ok jer oni čekaju da ih se izabere. Ne smiju biti u vezi prije braka ni imati seksualne odnose, super, onda kad uđu u brak već su bolesni od požude i naravno da im treba deset žena. Aaaaa.

Znam svijet je pun bolesnoća… sad mi je ovo totalno diglo živce.

No vratimo se mi na lijepu, dragu, milu i strastvenu ljubav.

Zalijevajte ju, ne zaboravite da ste za svoje polovice sami našli mjesto u svom životu, da vas oni znaju najbolje i da vas vole bez obzira na sve vaše mane. Radite sitne stvari za njih, usrećujte jedni druge, tako ćete i sami biti sretni.

Ana Krčelić Kovač

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *