Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Novi portal za roditelje

Mirna Maras je odlučila svoju prisutnost u dječjoj industriji pojačati svojim prvim autorskim projektom, nastalim na temelju vlastitih iskustava u najzahtjevnijem životnom projektu – majčinstvu. Specijalizirani portal za trudnice i mame www.mami.hr rezultat je višegodišnjeg razmišljanja i planiranja, a kako je do realizacije ideje došlo otkriva nam sama Mirna:

“Kao trudnica i mlada mama sam konstantno nailazila na izazove čije rješenje sam većinom tražila samostalno preko Interneta. Iskustva mojih prijateljica su slična pa je tako i nastala ideja za pokretanjem projekta koji bi svim trudnicama i mladim mamama bio svojevrsni interaktivni vodič kroz trudnoću i majčinstvo”.

 

MaMi.hr će nuditi svakodnevno ažurirane sadržaje koje će potpisivati same mame, ali i stručnjaci iz različitih područja brige o djeci. Važan dio portala je MaMiTV, video rubrika u kojoj će gostovati poznate mame. Ekskluzivno za start MaMi.hr projekta Mirna Maras donosi intervjue s Monikom Kravić i Anom Vilenicom.

Važna misija MaMi.hr portala je i briga za one kojima je pomoć prijeko potrebna pa će tako Mirna Maras povesti mame i partnere projekta prema ispunjenju humanitarnih ciljeva kroz organiziranje akcija prikupljanja sredstava i opreme socijalno ugroženim mamama i institucijama koje vode brigu o mladim majkama i djeci sa specifičnim potrebama.

“MaMi je moj san, projekt kojeg sam godinama željela ostvariti, te vjerujem da ćemo uz pomoć dragih mama i partnera projekta ispuniti našu misiju i cilj”, zaključuje Mirna.

One Response to Novi portal za roditelje

  1. Marina Listopad 18, 2016 at 12:36 pm

    Super su mi ova udruženja, baš se mogu pitati bilo kakvi savjeti ti se u svakom trenu možete osloniti na iskustva ostalih mama…tako bih i ja pitala nešto jer ne znam gdje sve već nisam pitala ali mi nitko još nije dao konkretan odgovor…naime sređujemo sobe za bebe pa tražimo ima li netko iskustva s online kupnjom sobica i opreme…

    Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *