Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Novi klub Play poziva Vas na neobuzdani “Jackass Party”!

Program kluba Play za ovu subotu 21. veljače dobio je novo, neobuzdano i razuzdano lice! Očekuje Vas JACKASS PARTY, na kojem će svi izgubiti kontrolu. Od 23:00h do 24:00h je tzv. “Jackass Hour” na kojem će Vaše omiljeno piće biti besplatno!

JACKASS Party

Tko preživi tih sat vremena, ostatak večeri može se zabaviti uz house klasike i vatreni nastup sexy plesačica, koje će plijeniti poglede svih prisutnih… Pod uvjetom da ste još u stanju gledati… :)

Glazba u Playu je specifična i jedinstvena je u gradu. Za nju je zadužen legendaran DJ Rene, poznat i kao DJ Ivan Bačić. 70% vremena sviraju legendarni house klasici, a 30% neizostavni novi hitovi.

Prisjetite se klasika kao što su “So Many Times”, “Knights of Jaguar”, “Make a move on me”, “World is mine”, “Lola’s Theme”, “Uninvited”, “My My My”, “Watch the Sunrise”, “Tell me why”, i mnogih drugih iz tog doba na koje ste plesali, zavodili ili bili zavedeni.

Zaigrajte se i Vi ove subote 21. veljače uz Vaše omiljeno piće u novom klubu Play. Vrijeme je igre, dakle, PlayTime. Za V.I.P. rezervacije i dodatne informacije kontaktirajte: 099/4458000 ili info@play-club.hr.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *