Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Miss Hrvatske predstavlja Chantal Design

Miss Hrvatske Angelica Zacchigna predstavlja novu kolekciju Ivana Jurić Design s Chantal Design

1-1470660224Nakon višegodišnje uspješne zajedničke suradnje ova dva brenda na prestižnom izboru Miss Hrvatske za Miss Svijeta, modna dizajnerica Ivana Jurić i dizajnerica nakita Josipa Guja (Chantal Design) odlučile su spojiti svoje adute i napraviti zajedničku kampanju, u kojoj se njihova dva svijeta perfektno stapaju u jednu čarobnu priču.

Ženstvenu kolekciju haljina Ivane Jurić upotpunila je glamurozna kolekcija nakita Chantal Design.

Naša  Miss Hrvatske Angelica Zacchigna zablistala je u ovim senzualnim komadima, koji niti malo ne zaostaju za visokom modom, i sve to ispred objektiva Borisa Matakovića u pomno dizajniranom Hotelu „Ilica“ u centru Zagreba.

Za besprijekoran izgled dvadesetdvogodišnje Angelice pobrinuo se profesionalni tim lanca „Frizerskog studija Marcela“ i  učilišta“ Profokus“.

Usto što nam je Angelica lijepa, ujedno je i jako vrijedna. Ljeto će provesti u Poreču, gdje pomaže roditeljima u obiteljskim poslovima, u turizmu. Obično je u večernjim satima zaokupljena nastupima u Cabaret show-u, dok u slobodno vrijeme uživa na plaži s obitelji. Naravno tu je i njen i dečkom, koji je velika podrška i uvijek uz nju.

Kaže da je sretno zaljubljena i u vezi već pune dvije godine. Spojila ih je glazba, u istom bendu su nastupali, on svirao a ona je pjevala, tu se ljubav izrodila.

Uz obveze iz privatnog života, ona je trenutno u velikim pripremama za Washington i izbor Miss Svijeta. „Ponosna sam i jako počašćena što ću sudjelovati na izboru za Miss svijeta“.

„Ovo je tek početak“ rekle su nam Josipa i Ivana, a mi sa nestrpljenjem čekamo razvoj njihove priče.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *