Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Miroslav Škoro zbog održat će dva koncerta u Lisinskom

unnamedSada već tradicionalni, koncerti Miroslava Škore u Lisinskom svake godine privlaće sve više publike iz svih dijelova Hrvatske. Iza ovog poznatog kantatutora tamburaške i pop glazbe su brojne koncertne dvorane i tisuće koncerata.

No, Lisinski je uvijek nešto posebno. Nakon prošlogodišnja dva rasprodana koncerta, pod nazivom “Mene zovu tambure!” ove godine održat će se nezaboravan koncert u Lisinskom pod nazivom “Ne vjeruje srce pameti”.

Privilegij je nastupati u Lisinskom, a i publika voli doći u Lisinski i poštuje što mi to uvijek napravimo bez struje i dopustimo si da odlutamo i aranžmanski i zvukom u emociju. Lisinski je i mjesto na kojem mogu vježbati još jednu strast, a to je da imam silnu potrebu pričati između pjesama. – rekao je Miroslav Škoro. Kroz glazbenu priču, Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi, domovini, svojoj kući, konjima i drveću. Pjesme koje je pisao sebi i drugima; pjesme koje su postale dio naših života uz koje smo se rađali, bježali i vraćali se, nadali se, živjeli i umirali…  Svojim hitovima poput „Ne dirajte mi ravnicu“ ,“Šumi, šumi javore“, “Mata“,“Ne vjeruje srce pameti“, “Majko jedina“ te mnogim drugim puni koncertne prostore diljem Hrvatske. Iznimka neće biti niti Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, 8. i 9. ožujka 2017. godine.

Ulaznice se po cijeni od 130 kn, 150 kn, 170 kn i 220 kn mogu kupiti na blagajni Lisinskog ili online: www.lisinski.hr

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *