Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Miris prirode

U zagrebačkoj Mesničkoj ulici otvorena je nova trgovina Miris prirode, inače poznata i kao jedini distributer poznatih američkih Yankee Candle svijeća. Na prostoru veličine preko 100 m² moguće je pronaći najveći izbor svijeća, mirisa za dom i auto, sezonskih mirisa, osvježivača za kuću i pribora za svijeće.

U ponudi trgovine Miris prirode nalazi se i široka paleta predmeta za opremu i dekoraciju doma, masivni i kovani namještaj, te predmeti koji slijede romantični francuski stil opremanja doma.

Namještaj i home decor predmeti su visoke kvalitete i nabavljaju se isključivo od europskih proizvođača.

U novouređenom Mirisu prirode uz estetsku vrijednost i kvalitetu, ponuda zadovoljava nekoliko različitih stilova opremanja domova, čiji je cilj uz pomoć boja, namještaja, dodataka i dekoracije, stvoriti što ugodnije ozračje prostora u kojem boraivmo. Tako se primjerice u ponudi nalazi veliki broj predmeta koji su karakteristični za rustikalno romantični stil s naglaskom na kovani namještaj kao što su regali, stolovi i stolci iskoristivi kako za unutarnje tako i za vanjske prostore.

Masovni namještaj koji dočarava osjećaj ugode i vječnosti, izrađen je u različitim europskim stilovima od prvoklasnog borovog i hrastovog drveta. S obzirom da u Mirisu prirode postoji mogućnost odabira željene boje i odsjaja odabranog komada namještaja, svaki kupljeni predmet, osim što je ručno izrađen, može biti unikatni i pritom najbolje usklađem s budućim prostorom u kojem će biti smješten. Ponuda masovnog namještaja odnosi se na različite oblike i veličine regala, vitrina, ormara, stolova, stolaca i klupa, fotelja, dvosjeda i trosjeda, kao i noćnih ormarića.

U novootvorenoj trgovini Miris prirode moguće je osjetiti i dašak romantike, budući da se u ponudi nalaze predmeti koji će u dom unijeti novi romantični francuski stil – izrezbareni stolovi i noćni stolići koji podsjećaju na francusku Provansu, fotelje, vitrine i ostali dekorativni elementi za potpuno novi šarm bilo kojeg prostora.

Osim navedenog, novi prostor Mirisa prirode odiše i mirisnom svježinom jer obiluje ponudom cjelokupnog Yankee Candle programa, danas jednog od najpoznatijih brendova u svijetu mirisa za dom.

Mirisna povijest Yankee Candle svijeća započela je na Božić davne 1969. godine kada je sedamnaestogodišnji Mike Kittredge napravio svojoj majci mirisnu svijeću za poklon, dok je drugu koju je napravio prodao i od zarade kupio materijal koji mu je bio potreban da napravi novu svijeću. Danas, Yankee Candle nudi više od 150 mirisa, a sve nastaju u proizvodnim objektima u tvornici u Massachusettsu, SAD.

Yankee Candle svijeće sadrže čiste i prirodne mirisne ekstrakte, prirodni pamuk i vrhunski parafin, a njihov mirisni užitak traje i do 160 sati. Osim modernog dizajna prilagodljivog svakom prostoru, kako izgledom, tako i bojom i mirisom, Yankee Candle svijeće pakirane su kao svijeće u čaši, u staklenci, kao male mirisne svijeće ili u obliku mirisnog voska. Yankee Candle svijeće u dom donose dodatnu toplinu, a njihovi mirisi i arome utječu i na raspoloženje.

Posebnost Yankee Candle svijeća su svakako i mirisi prilagođeni svakom vremenskom razdoblju (godišnja doba, specijalizirane kolekcije i sl.) kao i posebnim prigodama (vjenčanje, razne obljetnice i sl.), te brojni mirisi, od voćnih, cvjetnih, slatkih, pa sve do primamljivih božićnih aroma. Yankee Candle svijeće imaju iznimno dugu i jednakomjernu gorljivost, intenzivan i koncentriran miris zahvaljujući ekstraktima pravih esencijalnih ulja.

Osim svijeća za potpuni ugođaj i optimalnu dekoraciju doma u prodaji Mirisa prirode nalaze se i razni ukrasni Yankee Candle elementi, primjerice dekorativni mirisni štapići, odnosno difuzeri, zatim deco sjenila, mirisna ulja, električni osvježivači, mirisne vrečice za ormar, staklene i keramičke posudice, svijećnjaci, podlošci, te mnogobrojni blagdanski elementi.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *