Mika Male@Vintage Industrial Bar-u

U srijedu 10.travnja 2013. u Vintage Industrial Baru zasvirat će Mika Male

mika male

Mika Male je šesteročlani bend iz Zagreba koji do sada imaju izdana dva abuma, Bijelo i Vremenom, bend koji je dočekan sjajnim reakcijama publike i kritike. Njihova snaga leži u međuigri glazbe i teksta koji se međusobno prožimlju i ne daju jednostavno razdvojiti. Oni vas uvlače u svoj svijet atmosferičnošću izvedbe.

Mika Male i Nina Romić – već gotovo kultni zagrebački bend i podjednako kultna zagrebačka kantautorica nastupit će na zajedničkom koncertu u Vintage Industrial Baru, srijeda, 10. travnja! Publici će u to proljetno veče Nina Romić i grupa Mika Male predstaviti nove materijale čiji se izlasci planiraju u drugoj polovici godine.

Razlog zbog kojeg bi u tu srijedu 10. travnja trebali izdvojiti nešto vremena i 20 kuna pa se uputiti na njihov koncert su dobre pjesme, sažete od pomno odabranih riječi, toplih melodija i aranžmana koji u svom neobičnom skladu zapravo daju savršen spoj.

Mika Male će vam ponuditi zaista nesvakidašnju koncertnu večer jer oni su sjajni mladi glazbenici koji se kreću nekim novim stazama i koji vas pozivaju da provirite u svijet intimne i originalne glazbe koju nemate priliku čuti često.

Znate tko ste. Ako vas zanima kvalitetna glazbe i dobre pjesme, doći ćete.

Mika Male i Nina Romić.

Upad je 20 kuna.”

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *