Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

MARIO BIONDI, SVJETSKI SOUL VELIKAN, NASTUPA U ZAGREBU „Hrvatska je kao moj drugi dom, jedva čekam koncert u Tvornici“

MARIO BIONDI 2Koncertnu jesen u Zagrebu, međuostalim, otvara i svjetska glazbena zvijezda- Mario Biondi. Talijanski umjetnik poznat je po toplom, dubokom i senzualnom glasu zbog čega ga mnogi nazivaju i talijanskim Barryem Whiteom. Karijeru je započeo 1988. godine kao prateći vokal mnogim afirmiranim glazbenicima, među ostalim i Rayu Charlesu.

Ove jeseni se predstavlja publici na koncertu šestog listopada u potpuno renoviranoj Tvornici kulture. Tom prilikom publika će moći uživati u mnogobrojnim Mariovim hitovima poput “This is what you are”, “Shine on”, “Close to you”, “Deep space” i mnogim drugim, ali i u pjesmama s Marijevog novog albuma “Brasil”.

U intervjuu za Glam.hr otkrio detalje vezane uz njegov nastup u Zagrebu, ali i zanimljivosti iz svojeg osobnog života:

Dobar dan Mario! Približava se dan vašeg koncerta u Zagrebu, često nastupate u Hrvatskoj, kako se osjećate ovdje i što mislite o hrvatskim fanovima?

Uvijek kada sam u Hrvatskoj, osjećam se kao da sam doma. Osjećam se jako dobro došlo ovdje i vrlo opušteno. Kada sam sa svojim hrvatskim obožavateljima, osjećam koliko ljudi zaista vole moju glazbu što mi daje dodatnu energiju da se u potpunosti prepustim kreiranju vrhunskog glazbenog iskustva, rezultat toga su koncerti za pamćenje. Veselim se koncertu u Tvornici i jedva ga čekam.

Na svjetskoj glazbenoj sceni vas zovu jednim od najljepših glasova u svijetu jazza i soula, kako kometirate tu laskavu titulu?

Ne razmišljam o tome na taj način. Svoj glas smatram svojevrsnim darom, cijenim sve što sam od života dobio, ali stvari u mojoj karijeri na koje sam uistinu ponosan su stvari za koje sam se jako borio, u koje sam uložio puno truda i koje su me naučile kako pobijeđivati prepreke.

Što vam se naviše sviđa vezano uz Hrvatsku? Jeste li probali hrvatsku kuhinju i što vam se najviše svidjelo?

Mislim da je vaša kuhinja jako raznolika i jako ukusna, također je u svakoj regiji drugačija što je dodatno obogaćuje. Svaka regija ima svoje odlične specijalitete iako moram priznati da mi se ipak najviše svidio brudet kojeg stvarno volim jesti.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *