Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Predstavljamo: Marin Novaković

unnamed21-godišnji Spličanin Marin Novaković novo je ime na hrvatskojh i balkanskoj glazbenoj sceni. Mlada hrvatska glazbena nada prije nekoliko dana predstavila je svoj glazbeni prvijenac pod nazivom “Sahara” sniman u pustinji Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Glazbeno djelo “Sahara” potpisuje jedan od najpoularnijih balkanskih glazbenika, srpski reper Stefan Đurić – Rasta, koji je svoj autorski rad odlučio predstaviti na mladom splitskom izvođaću. Glazbeni pravac je reggaeton-pop, koji trenutno dominira Balkanom.

Kako Marin dolazi iz grada pod Marjanom, kao i jedna od najvećih balkanskih zvijezda, Severina, čitav se Balkan raspisao o mladom Hrvatu kao Severininom susjedu, te mu predviđaju uspješnu glazbenu karijeru.

Spot za ovaj glazbeni broj snimao se četiri dana pod redateljskom palicom vlasnika Bassivity produkcijeVanje Ulepića, a zbog nedostatka nekoličine dozvola za snimanje lokacija zamalo su završili u zatvoru.

Problemi su nastali onoga trenutka kada je cijela ekipa producenata i kamermana zajedno sa Marinom pokušala snimiti završne scene na krovu jednog od najvećih hotela Emirata, te se aktivirao alarmni sigurnosni sustav u čitavom hotelu. Na svu sreću uspjeli su na vrijeme pobjeći, policija ih nije zatekla na lokaciji, te su premjeru spota dočekali izvan rešetaka i publici širom Balkana predstaviti glazbeni projekt na kojem su dugo i vrijedno radili.

Spot je svoju premijeru imao danas na YouTube kanalu izdavačke kuće Balkaton, a možete ga pogledati s nama:

 

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *