Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Tereza Kesovija i Ivan Herceg najglamuroznije osobe u 2012. godini

 

tereza_i_ja4U Matis Absolut Lounge baru održan je 2. Izbor za najglamuroznije osobe u 2012. godini. Čitatelji portala Glamour.hr nominirali su 25 ženskih i 25 muških osoba iz javnog života, a online glasovanje trajalo je punih mjesec dana. Najglamuroznijim osobama proglašeni su estradna diva Tereza Kesovija i glumac Ivan Herceg.

Na eventu koji je vodila Ivana Delač Đolo posjetitelji su uživali u modnoj reviji branda KiK Textilien koji je ekskluzivno predstavio žensku, mušku i dječju kolekciju za proljeće i ljeto 2013. Reviju su nosile poznate manekenke i manekeni: Dino Bubičić, Antonio Šincek, Radovan Stošić, Antonio Marušić, Ivana Ergić, Vedrana Linardić, Ivana Paris, Maja Cvjetković, Aleksandra Grdić, Tina Katanić, Natalija Prica, Maja Curavić i mnogi drugi.

Prisutne goste zabavljali su slovenska pjevačica Maria Masle i naš glazbenik Mario Rucner. Voditeljica projekta Glamour.hr gospođa Melita Hanžek, u ime PR-Melixa, darovala je novčani iznos u iznosu od 3.000,00 kn udruzi Dodir koja za svoje štičenike ima gluhoslijepe osobe. Eventu su prisustvovali Enis Bešlagić, Mladen Burnać i drugi.

Za frizure je bio zadužen tim stilista studia Toni & Guy, dok make-up potpisuje Arimed make-up school. Svi uzvanici dobili su na dar poklon pakete kozmetike Catrice Cosmetics i Oriflame parfeme.

Dekoracije u Matisu osigurala je cvjećarnica FLOWER BOX, dok je Nutrapack bio zadužen za tortu.

Redari iz Bulldog Securityja osigurali su da cijelo događanje prođe u najboljem redu.

Pogledajte s nama video sa 2.Izbora za NajGlam osobe 2012. godine:

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *