Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Imati dezinficirane i njegovane ruke usred zime? Ne, nije nemoguće, a mi znamo kako.

dezinfekcijaPandemija nas je primorala da prilikom svakog ulaska i izlaska iz zatvorenog prozora dezinficiramo ruke, što je već ljeti uzrokovalo da naše ruke budu suhe i ispucale. Lijeka nema, jer svako hidratiziranje kremom bude uništeno nakon još jedne ture dezinfekcijskih sredstava pa moramo birati između njege i sigurnosti.

No, hrvatski proizvođač dezinfekcije uspio je osigurati bočicicu LADESTA Hand gel koja štiti, njeguje i dezinficira naše ruke, a mogu ga koristiti i djeca i trudnice. Ovo je sredstvo posebno zbog toga što ne sadrži alkohol koji izaziva isušivanje, a djelovanje mu je čak do 99 posto! Aktivna tvar koja ga tvori, benzalkonij klorid, iznimno je učinkovita u sterilizaciji bakterija i virusa te nije brzohlapljiva, čime se postiže produžena zaštita tretiranih dijelova tijela, te je prema svjetskim istraživanjima 3 do 4 puta učinkovitiji u uništavanju mikroorganizama od alkohola. Drugim riječima, ova čarobna bočica čini naše ruke garantirano čistima, a hidratacija koju nanesemo neće bit uzalud.

asian-woman-using-alcohol-gel-hand-sanitizer-wash-hand-before-wear-mask-protect-coronavirus-female-push-alcohol-clean-hygiene-when-social-distancing-stay-home-self-quarantine-time_7861-2492

Osim LADESTE, ovaj proizvođač u svojoj ponudi ima I idealno rješenje za dezinfekciju našeg doma ili poslovnog prostora, XANTOR PROTECTOR u kojemu aktivnu tvar čini benzalkonij klorid, koji je iznimno učinkovit u sterilizaciji bakterija i virusa, te nije brzohlapljiv, čime se postiže produžena zaštitatretiranih površina, čak i do nekoliko sati, te je prema svjetskim istraživanjima 3 do 4 putaučinkovitiji u uništavanju mikroorganizama od alkohola. Osim što će učiniti vaš prostor sigurnim za sve, osigurat će i ugodan miris koji traje satima!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *