Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Festival Ultra Europe u Splitu je okupio oko 140 tisuća posjetitelja

ULTRA EUROPE_3_2015Rano jutros završio je splitski dio Ultra Europe festivala, koji je prošlog vikenda na Poljudu okupio oko 140 tisuća posjetitelja. Tako su se na četiri festivalske pozornice ovaj vikend izmijenili velikani svjetske elektronske glazbe kao što su Armin Van Buuren, Carl Cox, Chemical Brothers, David Guetta, Hardwell, Nicky Romero, Tiesto, Zedd Jamie Jones,  Paul van Dyk, Solomun, Marco Carola, Blau, Andrew Rayel, Apollonia, AIB, DVBBS, Chaim, Flosstradamus, Galantis, Guy Greber te mnogi drugi.

ULTRA EUROPE_2_2015Mladi iz preko 140 zemalja svijeta okupili su se u Split kako bi uživali u ovom nezaboravnom party-u i glazbi najboljih svjetskih DJ-eva uz brojne pogodnosti kompanije MasterCard®, partnera ovog festivala.

„Čestitam organizatorima na još jednom izvrsno odrađenom festivalu Ultra Europe u Splitu, koji će se vjerujem u istom odličnom tonu nastaviti i na Braču i Hvaru.  Ovogodišnji broj posjetitelja Splita dokaz je koliko je ovaj festival popularan u Europi i svijetu te važan za hrvatski turizam. Drago mi je što je MasterCard i ove godine bio partner festivala i što smo posjetiteljima omogućili raznolike pogodnosti na plaćanje MasterCard karticama“, – izjavila je Aleksandra Babić, MasterCard voditeljica marketinga za tržišta Hrvatske, Izraela, Mađarske, Rumunjske i Slovenije.

ULTRA EUROPE 2015Danas se festival seli na Yacht regatu koja će se održati na plaži Zlatni rat na otoku Braču, a sutra u utorak 14. srpnja festival će na Ultra beach partyu u Amfori na Hvaru službeno zatvoriti tonovi Fedda LeGranda, Olivera Hendelsa i Jamesa Ryna.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *