Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Nympherno djevojke na Underwallu

Nakon brojnih vatrenih i sexy nastupa koji oduzimaju dah na festivalima poput Download, Sonisphere, Hellfest, Glastonbury, Hammerfest, Hard Rock Hell, High Voltage, Bloodstock, Bestival, Rock The Night i London Alternative Fashion Week , divljeg plesa na pozornici s American Head Charge, Pendulum, Wednesday 13, Dragonforce, Zodiac Mindwarp, Lizzy Borden, Tigertailz i ostalima kao i novinske slave u časopisima kao što su Metal Hammer, Kerrang, Bizarre Magazine, Tattoo Vixens, Rebelicious itd., čuvene NYMPHERNO dolaze na UNDERWALL FESTIVAL u Zadar direktno iz Lodona (UK).

NYMPHERNO

NYMPHERNO su sinonim za opasnost na pozornici i izvan nje. Ovo je više nego gutanje vatre, više od gogo plesa i striptiza, ovo je žustri napad na sva vaša osjetila, vruć u svakom smislu te riječi!

Ako niste spremni za riffove koje će vas oderati, vruće djevojke, vatru, dim i kaos izazvan viskijem kao gorivom; odustanite – na pogrešnoj ste ste adresi!

Oba dana festivala, odmah nakon nastupa headlinera, NYMPHERNO djevojke će doći na pozornicu i pokazati vam zbog čega su posvuda prepoznate kao najvruće djevojke na svijetu!

Provjerite Nympherno službene web stranice na

http://www.nympherno.com/
Nympherno službena Facebook stranica:
http://www.facebook.com/Nympherno

više o festivalu : http://www.underwallfestival.com/

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *