Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dom za starije i nemoćne prvi donirao Šapicama!

zlatno dobaU sklopu naše humanitarne akcije danas je Udruzi Šapica uručena prva donacija! Donator je Dom za starije i nemoćne Zlatno Doba iz Donje Pušće. Šapicama su darovali 90 kilograma hrane, dekice, vodilice i ogrlice.

Nadamo se da ćemo ovom prvom donacijom pokrenuti i druge da nam se jave i doniraju , udome ili volontiraju.

Ravnateljicu doma Dragicu Novosel pitali smo kako to da se odlučila sudjelovati u akciji. Odgovorila je kako se i sama bavila uzgojem te da je kroz njeno dvorište unazad desetak godina prošao zaista velik broj pasa i kako im želi pomoći. S obzirom da u svojem obiteljskom domu ima dva psa, tri mace i papigicu, nije u mogućnosti imati više životinja zbog posla i obaveza.  No čak se i u domu Zlatno Doba našlo mjesto za jednu micu koja je postala pravi pravcati ljubimac, a uvijek se nađe i hrane za pridošle peseke i mice koje navrate na ručak.

Trenutno u dom na papicu i maženje dolazi  jedan mali pas i jedan micek. Korisnici doma također su zadovljni i sretni jer, kao što znamo, životinje imaju pozitivan učinak na ljude, pogotovo kod liječenja depresivnih stanja.

U svakom slučaju, Glamour.hr i Udruga Šapica zahvaljuju domu za starije i nemoćne što su postali prvi donatori te uveselili Šapice.

Na web stranici Udruge Šapica možete pogledati sve njihove peseke i mice za udomiti pa im pomozite, ako ikako možete.Volontirajte, udomite i donirajte. Hvala od srca svima koji se uključuju u akciju.

Voli vas vaš Glamour.hr!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *