Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Boja, boja i još boje!

Zagreb, 040713 Promocija Essie lakova za nokteKada je riječ o odabiru boja, lakovi za nokte essie već su gotovo 30 godina omiljeni brand milijunima žena, jamčeći kvalitetu i visoki standard profesionalne manikure. Od srpnja 2013. essie lakovi dostupni su u Hrvatskoj (u 50 odabranih DM drogerie markt prodavaonica i 10 Muller prodavaonica diljem Hrvatske).

Essie nije samo brand i nije samo lak za nokte…

A tko je bolji za upoznavanje ovog nevjerojatnog branda od same Essie, dinamične i nezaustavne žene koja stoji iza svega? Dobrodošli u Essienu priču… priču o lakovima za nokte!

Od svoje najranije dobi, Essie Weingarten gajila je strast prema nokitma i manikuri, a 1981. godine osnovala je i vlastitu tvrtku. U lakovima za nokte Essie prenosi svoje osobne doživljaje i emocije ali i zadnje trendove u modi.

“Opsjednuta sam noktima od svoje treće godine, a opsesija je svakim danom sve veća! Bilo je jednostavno prirodno da posvetim svoju karijeru stvaranju savršenog iskustva manikiranja, nešto s čim se žene diljem svijeta mogu poistovjetiti. Svojim nijansama lakova za nokte povezujem se sa ženama iz svih kutaka svijeta, a širenje mogućnosti za brigu o noktima i raspona boja samo jača tu povezanost.” 

”Boja, boja i još boje!”   

„Kada je riječ o noktima, sa sigurnošću mogu ustvrditi da sam autoritet za boju! Kao da sam bojoholičarka… Moje oko za boje provelo me doslovno po cijelom svijetu u beskrajnoj potrazi za nijansama koje oduzimaju dah i koje su ispred svakog trenda. Ne bih željela da je ikako drugačije! Od savršene šafran žute sa tržnice u Indiji do jedinstvene svjetlo ružičaste obuće na balerinama u londonskoj baletnoj školi, moja opsesija pigmentima nikada ne prestaje.”

Potražite 67 različitih nijansi lakova za nokte koje su na raspolaganju u 50 DM drogerie markt i 10 Muller prodavaonica diljem Hrvatske.

Svake sezone donosimo limitirane essie kolekcije. One odražavaju osobnost essie branda i donose buduće it boje i aktualne trendove. Svaka od kolekcija djelo je Essie Weingarten osobno. Boje u kolekcijama inspirirane su njenim emocijama, posljednjim trendovima s modnih pista, kao i njenim nevjerojatnim ukusom za boje.

“Moje jedinstveno znanje o noktima…”

„Ako žena mora nešto znati o noktima onda je to da nisu svi nokti jednaki. Poput kože i kose, nokti također zahtijevaju izuzetnu brigu i specijalnu njegu. Savršena manikura počinje sa savršenim noktima, a essie pristup njezi noktiju jedinstven je za svaku ženu: bez obzira na to jesu li nokti suhi i lomljivi, meki i slabi ili zdravi i normalni, Essie ima pravi proizvod za tebe! Ovo je ključan prvi korak u poznavanju vlastitih noktiju, jednog od najboljih modnih dodataka!”

Jer vjeruje da svaki tip noktiju zaslužuje specijalnu njegu, Essie nudi 12 različitih proizvoda: 8 vrsta baznih lakova za nokte i 4 vrste nadlaka za savršeni završetak manikure.

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *