Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

TROPSKI MIG SUNCU s novom TROPICAL Marmeladom!

img_2914Kozmetika Afrodita je pozdravila ljeto, predstavljajući novi HIT – TROPICAL Marmeladu sa zaštitnim faktorom 10. Na terasi Swanky Mint Hostela u centru Zagreba je medijima, beauty influencericama i poslovnim partnerima pripremila pravu tropsku avanturu.

Svi prisutni su u Afroditinim kutcima istraživali zanimljivosti o novom ljetnom hitu te došli do spoznaje, da ga odlikuju samo vrhunski i potpuno prirodni sastojci, koje su mogli vidjeti i isprobati.

Kozmetika Afrodita je naime nadahnuće za novi ljetni hit potražila na putovanju svjetskim krajevima iz snova, gdje je pomno odabrala prirodne njegujuće sastojke! EKOLOŠKO KOKOSOVO ULJE s Filipina, dragocjeni KARITÉ MASLAC iz Afrike, EKOLOŠKI KAKAO MASLAC iz Perua i Dominikanske republike. Nova Tropical Marmelada, sa zaštitnim faktorom 10, omogućuje bezbrižno uživanje na suncu. Pruža sigurno, brzo i intenzivno dobivanje privlačno preplanulog tena i očarava slatkim tropskim notama.

Uz najavu nove TROPICAL Marmelade Korana Gvozdić podsjetila je sve prisutne o postojećim ljetnim SUN CARE proizvodima za bezbrižno uživanje u ljetnim danima.

Opušteno druženje se nastavilo u Afroditinom tropskom vrtu uz koktele u kokosovim orasima u atmosferi prave tropske ljetne egzotike, obavijene mirisima ali i okusima kokosa.

Kozmetika Afrodita je ponovno očarala i najavila nezaboravno ljeto.

 

4 Responses to TROPSKI MIG SUNCU s novom TROPICAL Marmeladom!

 1. Kristina Lipanj 21, 2018 at 5:17 pm

  Želim

  Odgovori
 2. Ljiljana S Lipanj 21, 2018 at 6:57 pm

  Jako želim????

  Odgovori
 3. Ljiljana S Lipanj 21, 2018 at 6:57 pm

  Jako želim !!!

  Odgovori
 4. Monika Lipanj 22, 2018 at 7:50 am

  Divno:)

  Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *