Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Svaka žena posebna je na svoj način!

OSOBNOST

Mjesec rođenja otkriva kakva ste žena u duši.

Svaka žena je drugačija i posebna, a mjesec rođenja određuje neke karakterne osobine. Možda se pronađete u nekoj od njih: 

1. Siječanj 

Dame rođene u siječnju ozbiljne su i često konzervativne, ali isto tako i vrlo ambiciozne. Rijetko kada su nervozne ili ljute, ali ako dođe do toga, bolje bi bilo da joj se ne nađete na putu. Ne vole pokazivati svoje osjećaje, stoga, ne očekujte to od njih. Vole se okružiti ljudima koji su na sličnoj intelektualnoj razini i onima koji promatraju svijet na isti način kao i one.

2. Veljača 

Ove žene razmišljaju na iznimno poseban način. Ne može ih svatko razumjeti. Njima se raspoloženje konstantno mijenja pa se bolje naoružajte strpljenjem. S druge strane, nevjerojatno su romantične! Za onoga koga vole, spremne su učiniti sve. Važno je uzvratiti im istom mjerom jer oni koji ih izdaju najvjerojatnije ih nikad više neće vidjeti.
 
3. Ožujak 

Ove dame  iznimno su simpatične, dok ih ne naljutite. U tom raspoloženju su u stanju sve uništiti. Uglavnom su posvećene i život sa njima je jako ugodan. Karizmatične  su i šarmantne, što se vidi na prvi pogled. Ne zaljubljuju se lako, a ako se zaljube onda je to jako duboko.

4. Travanj 

Ove žene imaju diplomatske sposobnosti. Imaju dobru komunikaciju sa ljudima, ali zna se dogoditi  da se samosažaljevaju. Znaju biti jako ljubomorne, a ako dođe do situacije da sumnjaju, bolje se sklonite. Ako pridobijete povjerenje djevojke rođene u travnju, bit ćete najsretniji čovjek na planetu. One se ne otvaraju lako, samo onima koji to zaslužuju.
 
5. Svibanj 

Žene rođene u svibnju iznimno su odane svojim principima, jako su ljubazne i dobre. Imaju jako težak karakter pa su veliki problem onome tko se u njih zaljubi. Muškarci ove žene pamte cijeli život.

6. Lipanj 

Djevojke rođenje u lipnju jako su radoznale, kreativne i komunikativne, ali nekada pretjeruju jer nemaju filter pa se može dogoditi da povrijede ljude. One vjeruju da je bolje nekome reći istinu u lice, nego pričati iza leđa. Ne bi im škodilo da prvo razmisle prije nego li nešto kažu. Iznimno su opasni igrači kada je ljubav u pitanju, muškarci su poput plastelina u njihovim rukama.

7. Srpanj 

Ove djevojke misteriozne su i ne dozvoljavaju svakom da im se približi. Jako su iskrene, inteligentne i  lijepe , ali i smirene. Ne vole konflikte i ljubazne su prema svima. Često tuguju za nekim prošlim danima. Ako ih prevarite izgubili ste ih zauvijek!

8. Kolovoz 

Jedinstvena kombinacija velikog srca i egoizma! Ne igrajte se sa ovim damama, prije ili kasnije one će pobijediti. Iako su sretne i imaju sjajan smisao za humor, ne dozvoljavaju da im se drugi rugaju. Uvijek žele biti u centru pažnje i nikada im ne nedostaje pažnja od suprotnog pola. Muškarci lako gube glavu u njihovom prisustvu.

9. Rujan 

Ljubazne su, disciplinirane i lijepe, ali nikada ne opraštaju onome tko ih izda. Pazite da ih ne povrijedite jer će vam se osvetiti. Rođene u rujnu obožavaju duge veze, nisu raspoložene za avanture. Može se reći da su stroge prema partneru i traže potpunu posvećenost od njega. Njima mozak ne dozvoljava da rade greške, iako im srce možda želi nešto drugo.

10. Listopad 

Žene rođene u listopadu čeličnog su karaktera, one su sinonim za snagu i neovisnost. Jako su emotivne, ali rijetko kada plaču pred drugima. Pametne su i znaju da nije dobro otvoriti svoju dušu drugima, jer neko to može iskoristiti na loš način. Ove žene mogu osvojiti bilo koga, a druge im zavide na tome.

11. Studeni 

Dame rođene u studenom uvijek su korak ispred ostalih. Znaju lako pročitati ljude. Nemojte se igrati sa ovim ženama, jer na kraju ćete dobiti upravo ono što i zaslužujete. Najvažnije što treba znati o njima je ako ne želite čuti istinu, nemojte ih ništa pitati.

12. Prosinac 

Nestrpljive, previše brze, ali imaju puno sreće. One uvijek izlaze kao pobjednici. Isto tako, znaju kako podići raspoloženje. Potrebno im je samo par minuta kako bi osvojile nečije srce. Također, imaju jako veliko srce, ponekad ih ljudi povrede, ali na kraju sve završi dobro za dame rođene u prosincu.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *