Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Party glamoura u Green Goldu Clubu

keep-calm-and-party-all-night-127Nakon vrhunskog showa, koji je prošle srijede napravio Mario Huljev sa svojim bendom, Green Gold Club i Liveinthemix management nastavljaju s uspješnim klupskim programom “Urban Wednesday”.U suradnji s portalom Glamour hr. i agencijom TreepToo ove srijede, 09.10., na “Urban Wednesday” dodjeljujemo bogate nagrade, jedna od njih je dva noćenja s doručkom za dvije osobe u Radisson Blu Resortu u Splitu,sve što trebate napraviti da biste sudjelovali u nagradnoj igri je rezervirati vaš stol preko našeg web portala www.greengoldclub.com.hr

Za nježniji dio publike pripremili smo tri nagrade poznatih kozmetičkih preparata koje ćemo nasumično podijeliti najsretnijim dobitnicama te večeri,uza sve te nagrade sprema se urnebesni show u izvedbi Baby Dooksa iz Bolesne Braće te Hip Hop izvođača Fil Tilena, koji je u vrlo kratkom vremenskom periodu osvojio publiku diljem Balkana. Njegov singl “Debela” dosad je prikupio oko 2 milijuna pogleda na YouTubeu, a mnogi ga glazbenici doživljavaju kao jednog od predvodnika novog hrvatskog urbanog vala.

Baby Dooks je već dugi niz godina eminentno glazbeno ime na našim prostorima, a svojim je producentskim angažmanom pridonio stvaranju hrvatske Hip Hop scene. Ovaj će tandem svojim zajedničkim nastupom publici zasigurno pokazati nešto novo.

Osim s njim, Baby Dooks priprema i poseban live set, nakon kojeg će mix pult preuzeti rezident DJ Emilio Dalbello. I ove srijede publika će imati priliku vidjeti vrhunske koreografije plesne skupine Atomic Dance Factory, koja je ove godine zasluženo branila boje Hrvatske na svjetskom prvenstvu u Hip Hop plesu, i to u Las Vegasu.

Iza koncepta “Urban Wednesday” stoje Green Gold Club i Liveinthemix management, čiji su vlasnici Darko Juranović “D`Knock” i DJ Fresh Jay.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *