Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Maison Martin Margiela

Anamarija Asanović, Nevena Rendeli, Tatjana Dragović, Dubravko Merlić, Željka Ogresta, ELFS, Kristina Bradač samo su neka od imena gostiju pre shopping eventa H&M-a koji se održao u srijedu navečer kako bi proslavili lansiranje nove suradnje MAISON MARTIN MARGIELA za H&M. Anita Dujić, Judita Franković, Miran Kurspahić, Mare Milin, Tihana Harapin Zalepugin, Edvin Liverić, Miran Kurspahić tom prigodom bili su prvi koji su odjenuli Maison Martin Margiela za H&M kolekciju. Više od 200 gostiju iz modne i lifestyle scene uživali su u opuštenoj atmosferi i ekskluzivnom shoppingu kolekcije MMM za H&M u Centru Cvjetni – Zagreb.
Kolekcija „MAISON MARTIN MARGIELA x H&M“ prikazuje ponovno izdanje legendarnih odjevnih komada i modnih dodataka za muškarce i žene. Najreprezentativniji artikli iz arhiva modne kuće MAISON MARTIN MARGIELA predstavljeni su u osvježenim oblicima i materijalima.

Cijela je kolekcija pregled kreativnog pristupa modne kuće MAISON MARTIN MARGIELA: Muževni oblici prilagođeni su kako bi uokvirili žensko tijelo. Komadi iz muške i ženske garderobe predstavljeni su u svojim pretjerano velikim inačicama, a vidljivi su tradicionalna obrada i krojačka postupci. Transformacija se događa kroz novu uporabu i nove oblike uobičajenih objekata i materijala. Dominiraju nijanse bije, crne i crvene, boja kože i srebrna boja.
„Oversized i unisex komadi omogućuju mi da se više poigram sa modom i zamjenjujem odjeću sa dečkom“, kaže Anita Dujić, model i modna blogerica.

„Uživam u modi i zbog posla uvijek se trudim izgledati dobro. Pokušavam pomaknuti modne granice i na taj način inspirirati druge ljude. Sa ovom kolekcijom moj će stil definitivno biti jedinstven“, kaže Judita Franković, glumica.

„H&M me uvijek iznenadi sa svakom novom suradnjom! Ovo je nešto posve neočekivano i vrlo sam sretan da mogu biti dio ovog eventa. Obožavam ove sve vremenske komade koji mogu biti nosivi za različite prilike – od premjera do svakodnevnih radnih obaveza!“, kaže Miran Kurspahić, redatelj i glumac.

Galeriju fotografija  Maison Martin Margiela za H&M kolekciju pogeldajte OVDJE

Galeriju fotografija poznatih osoba pogledajte OVDJE
Kolekcija MAISON MARTIN MARGIELA za H&M biti će dostupna od 15.11.2012 u
H&M Centar Cvjetni:
Trg Petra Preradovića 2-4, 10 000 Zagreb

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *