Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Karmička analiza

Dok se u Hrvatskoj ovih dana oglašavaju na velika zvona razni politički i sudski procesi, u susjednoj nam državi Sloveniji protječu dani do drugog kruga predsjedničkih izbora.
Moram priznati da zbog mnogobrojnih važnih događanja kod nas u Hrvatskoj nisam pomno pratila prvi krug koji je već iza Slovenaca. Međutim, prateći našu Hrvatsku političku scenu, negdje mi je na portalima za oko „zapeo“ lik koji me svojom energetskom vibracijom, makar je stizala samo sa slike, jako zainteresirao.
Naime, radi se o Borutu Pahoru, Slovenskom Predsjedničkom kandidatu, hrvatskoj javnosti poznatijem kao bivši slovenski premijer. Njegova karizmatična pojava, koja me izrazitim plavim očima gledala sa slike jednog portala, navela me da upravo za njega, kao karmička analitičarka, napravim analizu. Informacije koje sam iščitala slijede u daljnjem tekstu.

 

BORUT PAHOR 02. 11. 1963.

Foto: razkrito.net

Borut Pahor, rođenjem na dan 02. 11.1963. preuzeo je značajne karakteristike i obilježja karmičkog broja 5, koji u sebi sadrži i osobine karmičkih brojeva 2 i 3. Kao tumač Egipatske intuitivne numerologije , tvrdim da ovi brojevi govore o zemaljskoj zadaći njegovog nosioca, a također, nosiocu ovih karmičkih brojeva, donose i značajan utjecaj u kreaciji zemaljskih vrijednosti te istovremeno i važnu zadaću u stvaranju novih svijetova putokazom istine. Naime, njegova životna uloga ima za cilj mijenjati na bolje i usmjeravati ka boljem velike mase ljudi.

Karmički broj 5 gospodina Pahora je simbol njegovog osobnog karmičkog razvoja svijesti i prepoznavanja uloge u samoj biti njegovog postojanja. Uloga lidera u njegovom slučaju je isključivo određena njegovim rođenjem te pečatom karizme snažnog karmičkog broja 5.
Uloga lidera u ovom životu, dodijeljena mu je iz razloga što je u prošlim životima svojim dobrim djelima stvorio jako dobru karmu. Rezultat dobre karme je rođenje u karmički idealnoj obitelji, kroz koju je od ranog djetinjstva, prolazio kroz teška odricanja i teške životne i emotivne patnje, koje je odradio i još uvijek odrađuje, dodijeljena mu je uloga u stvaranju novih svijetova.
Njegova osobnost i karmička predispozicija tjeraju ga na vizije i realizaciju istih u kojima vlada zajedništvo, suosjećanje, razvoj i napredak, te poticanje ljudske svijesti samom svojom karizmom, ka prepoznavanju najviših vrednota naše zemaljske sreće.
DANILO TURK 19.02.1952.

FOTO: 24ur.com

S druge strane, ne mogu a da ne spomenem njegovog protukandidata, Danila Turka, također karizmatična ličnost koji je rođen 19.02.1952.
Njegova karizma je određena brojem 11 (master brojem), tj. brojem 2. Njegov karmički broj upućuje na to da trenutak njegovog rođenja određuje smjer njegovog životnog puta na kojem nosi teret obiteljskog negativnog duhovnog naslijeđa po strani njegove majke. Iz tog razloga Turk je u deficitu ženskog principa koji je potreban da ustraje u vrlo važnim odlukama i liderskim odlikama jake ličnosti.
S druge strane, njegov karmički broj nosi odlike vođe te ostavlja dojam osobe spremne da zaista radi i provodi ono sto govori i sam vjerujući da to može.
Na žalost, upravo nedovoljna količina balansa između muškog i ženskog principa, ostavlja Turka jako često u poziciji slijeganja ramenima zbog nemogućnosti izvršenja danih obećanja.
Na samom kraju ipak ostavljam na volju Univerzumu da odredi tko je od njih dvojice nositelj jačih liderskih odlika za vođenje Slovenskog naroda, kako bi im u konačnici napokon bilo što lakše živjeti i stvarati.

Svakako želim svim našim susjedima bistar um, otvoreno srce i da ne zaborave izaći na izbore jer se radi upravo o njihovoj sudbini.
Politika htjeli mi to ili ne, kreira našu svakodnevnicu i utječe na tijek naše sudbine.
Za kraj, vrlo je važno „ogledalo“ na čelu naroda.
FATIMA TOMIČIĆ, karmička analitičarka i životna savjetnica.
E-mail: fatima-tomicic@hotmail.com

Mob.: 098357939

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *