Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Znate li što su rebatinke?

slika Mario i MladenU novom veselom spotu virtuoz na violi – Mario Rucner i popularni Mladen Grdović, nakon šaljivih međusobnih prepucavanja, “dal’ jače lupa – bevanda ili rakija, tko može više popit’ – Purger ili Dalmatinac, čiji je grad veća metropola, otkuda jače puše – s juga ili sjevera“, složili su se oko jednoga – nema im pomoći kada Dalmatinke obuku rebatinke.

Rebatinke, ili u prijevodu – traperice, upravo su pomutile mozak i Purgeru i Dalmatincu, koji su to u ovom šaljivom spotu i priznali. Mladen Grdović u privačnom društvu upravo je i pozvao Maria Rucnera da dođe osjetiti dalmatinsku zabavu, pa se Mario na svom motoriću uputio u Dalmaciju. Osim glazbe, Mariova stast su i motori koje vozi od 8 godine, a i aktivno se natjecao u brzinskom moto-sportu. Za ovu priliku izvukao je iz garaže svog prvijenca – Thomos APN 6, koji se dobro uklopio u šaljiv sadržaj spota.

Mario Rucner  po mnogočemu se ističe, počev od neobične frizure do pomalo opasnog spoja sporta i glazbe, obzirom da vozeći motor istodobno svira violu. Glazbenik je  koji svoj instrument, violu, svira na drugačiji način u jedinstvenim izvedbama svog glazbenog izričaja. Svojim izvedbama na violi koju je ubacio u elektroniku osvojio je  klupsku scenu, a nedavno je počeo koketirati sa ostalim žanrovima.

Jedan od razloga zašto je ovoga puta violu ubacio u dalmatinsku zabavnu pjesmu je upravo taj što ga uz Dalmaciju vežu mnogobrojne lijepe uspomene, studirao je i umjetničku akademiju u Splitu, s mamine strane vuče korijene iz Dalmacije. Suradnja s Grdovićem bila je želja već godinama: Mladen Grdović upravo je pravi pjevački predstavnik svog podneblja, čovjek koji će vas pjesmom podignuti, iako uspješan on je privatno  izuzetno skroman i spreman svakome pomoći. Pravi majstor zabave i dobre pjesme, kaže za svog kolegu Mario Rucner.

Nakon klasike i elektronske glazbe Mario je sa Grdovićem zaplovio mediteranskim vodama, a kako su spojili kontinentalnu i mediteransku zabavu i kako popularne „rebe „utječu na muškarce pogledajte u novom spotu, koji će zasigurno zajedno sa „rebama“ postati pravi ljetni hit

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *