Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Zašto su psi bolji od muškaraca?

psiDa dečki mogu biti simpatični, dragi, zabavni… Kažem – MOGU biti, jer nisu svi takvi. Neki su sebični, bahati gadovi s još stotinu loših osobina. U prošlosti, prije nego što sam se udala, nakon nekoliko spektaklarno loših iskustava s muškima zbilja sam bila uvjerena da mi je pas puno bolji prijatelj nego li ikoji muškarac. Ima mnogo razloga zbog kojih su psi bolji od muškaraca…

Psi se vole maziti
Psi su bolji od muškaraca jer se vole maziti, kad god i u kojoj god situaciji. I nećete ih čuti da se žale zbog toga. U stvari, prije će vama dosaditi maženje nego li njima.

Pas će vas slušati
Dobro je poznato da muškarci baš i ne slušaju ono što im se kaže. S druge strane, psi će vas saslušati sa zadovoljstvom i uvijek će imati vremena za vas. Uvijek. Pas vam neće pokušati kontrolirati život. Neće vam govoriti što biste trebali raditi i neće se žaliti na vaše prijatelje i prijateljice.

Smart puppyPas vas neće osuđivati
Što god napravili, vi ćete u očima svog psa biti božica. Bez obzira na sve, vašem psu uvijek ćete predivno izgledati. Njima ne smeta ako niste našminkani ili vam kosa grozno izgleda, oni misle da ste uvijek predivni i jednako će vas voljeti u svakom slučaju. Pas se neće napiti i vrijeđati ili zlostavljati vas. Oni će vam biti vjerni prijatelji cijeli život.

Psi se ne osjećaju ugroženo vašom inteligencijom
Budimo realni, neki se muškarci osjećaju ugroženo u blizini pametnih žena. U stvari, mnogo muškaraca će radije hodati s ženom koja nije toliko pametna kao on. S druge strane, psa nikad neće smetati koliko ste vi inteligentni.

Psi su uvijek sretni kad vas vide
Psi su uvijek sretni kad su s vama i to pokazuju, a isto tako im nedostajete kad vas nema. Uvijek su dobre volje, osobito kad s njima šećete po parku. Njihovo dobro raspoloženje je zarazno i uvijek vas oraspolože.

Pas vam neće lagati
Psi ne govore niti naš jezik, pa vam sigurno neće lagati. A čak i kad bi mogli govoriti, mislim da nema šanse da bi nam lagali. Dečki s druge strane…oni ti slažu u lice, a da ni ne trepnu.

psi_1

Pas vas neće varati
S psom znate gdje stojite. Nema šanse da mu naletite na tajne poruke od neke žene ili nađete mrlju od ruža na košulji. Oni su vam vjerni i obožavaju samo vas i nema šanse da vas ikad ostave zbog neke… ahm… kuje. Oni će vas voljeti bezuvjetno cijeli život. Bez problema će vam pokazivati osjećaje u javnosti i biti vam lojalni cijeli život.

Ovo su samo neki razlozi radi kojih je bolje imati psa nego dečka. Dobro, nisu niti svi muškarci baš tako loši, no, imati psa je dobra stvar, bez obzira na to imate li dečka ili ne. Psi su zbilja vjerni prijatelji koji će vam uljepšati svaki dan… Zato razmislite o nabavci psića. A ako razmišljate o tome, što mislite o tome da uzmete nekog iz skloništa za napuštene i izgubljene životinje? Tako ćete nekom psiću spasiti život, a zauzvrat ćete dobiti bezuvjetnu ljubav i prijateljstvo.

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *