Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Zašto neke žene magnetski privlače muškarce?

zena zmijaSigurno poznajete barem jednu ženu za koju ne možete reći da je najljepša na svijetu, ali čini se da su joj muškarci izuzetno naklonjeni. Riječ je o ženama koje gotovo magnetski privlače muškarce. Tajna njihove privlačnosti ne krije se u izgledu, nego u četiri ključna elementa koja svakako morate otkriti.

Bokovi imaju svoj jezik

Stručnjaci za govor tijela ističu da je ženama najvažnije da probude senzualnost svojih bokova. Pustite ih neka se lagano njišu dok hodate. Ispravite ramena, izbacite grudi napred, podignite glavu. Najvažnije je da to sve upotpunite osmijehom, jer ako je osmijeh na licu, muškarac zna da je žena otvorena za komunikaciju, a ako osmijeha nema, žena ostavlja dojam nedodirljive osobe. Dakle, tajna je u bokovima i osmjehu.

Vječna mladost

Mladost je ključan element privlačnosti, ali nije riječ o fizičkoj mladosti, nego o mladosti duha. Dakle, mladost nije koža bez bora i zgodno tijelo. Ona se oslikava u stavu prema životu, u vječnoj nevinosti i djetinjastoj živahnosti. Na podsvjesnom nivou kod muškaraca to potiče požudu. Muškarci osjećaju kada žena u sebi nosi onu svježinu koju nisu narušile tuđom negativnosti. To su one žene koje ne dopuštaju da žive prema tuđim mišljenjima i očekivanjima. Njima je život igra, ali u pozitivnom smislu.

sretni_parovi_Ljubav se ne može glumiti

Mnoge žene naprave ogromnu grešku u životu kad se dovedu u stanje da im jednostavno treba muškarac kraj sebe. Voljeti nekoga i biti vezan za nekoga dvije su vrlo različite stvari. Kada razmišljate o potrebama i sreći druge osobe, to je ljubav. A kada razmišljate o tome kako vam potrebe u tom odnosu nisu ispunjene i kako se ta osoba ne brine dobro o vama, onda je to vezanost. Ljubav isključuje strah, a vezanost je ispunjena strahom. Muškarci mogu osjetiti tu žensku očajnu potrebu za muškarcem, kao što mogu osjetiti i iskrenu ljubav.

Opuštenost je afrodizijak

Kada muškarac naglo postane nezainteresiran, žene su sklone da preemotivno reagiraju. No to samo pogoršava situaciju. Žene dopuštaju da im emocije kontroliraju dijela i to je problem, jer im to smanjuje privlačnost. Pretjeranom zabrinutošću same sebi smanjuju životni elan i lepršavost zbog kojih su muškarcima i privlačne. Muškarci žude za veselim i pozitivnim ženama. U redu je da se zbog nekih njegovih poteza osjećate tužno ili ljuto, ali ne dopustite da vam to preuzme život.

 Mel

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *