Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Will Smith i Margot Robbie: Suprotnosti se privlače!

unnamed (2)U američka kina upravo dolazi novi romantični film „Focus“ čiji su protagonisti izvrsni Will Smith i prekrasna glumica Margot Robbie. Gostujući u emisiji „Good Morning America“, 46-godišnji glumac dotakao se kemije koju u filmu mora ostvariti s prekrasnom Margot.

„Ona i ja smo toliko različiti da različitiji ne možemo biti. Čak i geografski, ona je iz Australije, a ja iz Philadelphije. Genetski smo prilično različiti…“, izjavio je Smith, ali na kraju dodao kako se suprotnosti privlače.

U filmu, koji će na američka platna stići 27. veljače, radnja se vrti oko biznismena varalice Nickyja (Smith) i žene Jess iz njegove prošlosti (Robbie). Nekoć prosječna djevojka stasala je u pravu femme fatale te ponovno zainteresirala Nickyja. Nakon što se ponovno sretnu na zračnoj luci u Buenos Airesu, on ju počinje učiti trikovima svog zanata.

Smith opisuje kako mu je iskustvo snimanja filma „Focus“ bilo izvanredno: „Koncept filma i ideja govore kako je moguće fokusirati ljudski mozak na toliko puno stvari, a da se unatoč tome u mraku sve može dogoditi i da svi fokusi mogu nestati.“

Will Smith je u braku sa Jadom Pinkett Smith, a zajedno imaju 14-godišnju Willow – koja je ime dobila po ocu – i 16-godišnjeg Jadena – koji je ime dobio po majci.

Foto: Press/Arhiva

Video: Youtube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *