Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Vodimo vas na vikend ljepote!

Sajam Dani LJEPOTE namijenjen je profesionalcima iz kozmetičke branše, proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela svakodnevnim rekreativnim vježbanjem.

Tematsko proširenje rekreacijom i fitnesom ojačat će ulogu sajma i nametnut novu poruku SNAGE LJEPOTE – BEAUTY POWER.

PREZENTACIJE, SEMINARI, ŠMINKANJA, NATJECANJA…

Na sajmu će se održati seminari, radionice, prezentacije i edukacije. Mnoštvo je mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti sa posjetiteljima.

- Međunarodno natjecanje u nadogradnji  noktiju 2012 u osam  kategorija  za profesionalce, početnike i učenike; French Pink & White Akril tehnika, Nail art te Nail art 3D gdje će natjecateljice pokazati umijeće nadogradnje i dizajnu noktiju. Međunarodni ocjenjivački sud, čije članice dolaze iz Italije, Bugarske, Slovenije i Hrvatske, ocjenjivat će najbolje radove i proglasiti pobjednike natjecanja.

- Natjecanje i Izložba radova u kategoriji Nail Art fotografije i kategoriji Nokti u kutiji

4. ZLATNI RUŽ – natjecanje kozmetičara Grada Zagreba i Zagrebačke Županije  s ciljem promocije struke i stvaranja natjecateljskog ozračja uz slobodni izbor teme -  Beauty ili Avangarda.

NATJECANJE FRIZERA, VIZAŽISTA I KOZMETIČARA

Ne propustite najveću frizersku manifestaciju u Hrvatskoj! Natjecanje za najboljeg frizera Hrvatske održat će se 4. ožujka 2012. na Danima ljepote. Za prva tri mjesta u svakoj kategoriji (Trend cut i Full fashion look) osigurali smo bogati nagradni fond sponzora.

Već afirmirani frizeri moći će se natjecati za titulu najboljeg frizera u 4 kategorije na frizerkom natjecanju za profesionalce u nedjelju 4.03. Detaljnjije na: http://www.zv.hr/default.aspx?id=3144

Na Frizerskom natjecanju  učenika srednjih strukovnih škola svi budući frizeri  i stilisti moći će izraziti svoju kreativnost i maštovitost kroz temu „Kraljica i kralj maturalne noći“. Za titulu najboljeg frizera među učenicima u 2012 natjecat će se srednjoškolci strukovnih škola iz Buja, Dugog sela, Čakovca, Imotskog, Ivanić Grada, Karlovca, Krapine, Omiša, Oroslavlja, Slavonskog Broda, Šibenika, Velike Gorice i Zagreba. Natjecanje počinje 2. ožujka 2012. u 12. 00 sati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma

Make up natjecanje  učenika srednjih škola na temom  „ Kao lady Gaga“ također na sajmu „Dani ljepote“ 2012. na Zagrebačkom velesajmu.

„Disco Lady“  80-tih  tema je natjecanje u nadogradnji noktiju za sve buduće školovane nail dizajnere.

Glamour.hr i Sajam dani ljepote vode vas na najglamurozniji vikend ljepote.

Dijelimo 2×2 ulaznice za ovaj spektakularni događaj!

Sve što trebate je na našoj facebook stranici odgovoriti na pitanje od kad do kad traje Sajam.

Ulaznice su osvojile: Ivana Halić i Marina Đarmati.

Curke, želimo vam lijep provod!

Sretno svima!

Sponzorirani članak

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *