Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Vikend u hotelu Picok!

Provedite opuštajući  vikend ili kraći odmor u ugodnoj atmosferi hotela Picok, dobitnika nagrade Symply the best 2012! Uživajte u ugodnim šetnjama, vožnji biciklom i opuštajućim wellness i spa tretmanima! Osjetite miris proljeća u lijepoj Podravini!

Trodnevni paket, s uključenom masažom i korištenjem sauna, uz dodatnih 10 % popusta stoji samo 594 kune!

Ponuda vrijedi od 15. travnja – 05. svibnja 2013. Dobrodošli!

svibanj

Hotel Picok ima 180 kreveta, nekoliko apartmana, sobe za osobe s posebnim potrebama, restoran, aperitiv bar, ljetnu terasu, salu za sastanke i razne svečanosti te svojevrsnu posebnost – Đurđevačku ižu uređenu u tradicionalnom podravskom stilu. Đurđevački kraj osobito se ističe kulturnim sadržajima i nedirnutom prirodom. U sklopu hotela je i izletište Stara Drava – Lepa Greda smješten na samoj rijeci na kojoj smo za sve goste hotela spremni pripremiti razna sportska natjecanja, team building i slične događaje s kompletnom gastro ponudom.

U sastavu hotela je wellness & SPA, fitness studio, veliki bazen i jacuzzi. Svi gosti hotela besplatno koriste wellness zonu (finsku, tursku i infracrvenu saunu). Wellness hotela Picok jedinstvena je oaza mira i relaksacije usred Podravine, u koju možete pobjeći od svakodnevnog stresa i užurbanog života. Jedinstvenost linija i vrhunski dizajn interijera, odraz su stručnog opremanja, inzistiranja na drugačijem, novom i inspirativnom. Uravnoteženo je rustikalno, povijesno i egzotično. Uživati se može u tradicionalnom terapijskom sustavu razvijenom s ciljem tjelesnog zdravlja. Kao posebnost svim gostima se nudi opuštajuća Panonska masaža, koja se bazira na esencijalnim uljima od trava iz podravskog podneblja. U ponudi imamo više od 20 vrsta masaža i oko 30 tretmana.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *