Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki ljetni horoskop – Ribe

Budite sebi potpora da krenete naprijed
ribeMorate se okrenuti i ponovno pogledati korake koje ste poduzeli u odnosima ovog mjeseca, jer glasnik Merkur ulazi u vašu sedmu kuću partnerstva 14.srpnja. Ovo označava važnost preispitivanja, i gdje je potrebno, ponovno zaključivanje sporazuma s drugima. Osim toga, vaše provokativne odluke planet Uran okreće unatrag u vašoj trećoj kući komunikacija 13.srpnja, naglašavajući potrebu da dvostruku provjerite očekivanja drugih koja dolaze na vidjelo prilikom razgovora s vama.
Srećom, možete dobiti pomoć kako biste ispravili nejednakost u vašem odnosu 16.srpnja kada Mars ulazi u kooperativnu Vagu te vam olakšava sposobnost kompromisa. Trebat ćete biti stabilni i razumni kada običan i uredan Jarac u Punom Mjesecu zasvijetli vaš dvanaesti dom privatnosti, također 16.srpnja, što će pobuditi vašu podsvijest i razotkrivanje tajne. Mjesec je u suradnji sa opsesivnim Plutonom, a u sredini se nalazi buntovni Uran i reaktivni Merkur, koji proizvode mješavinu nepovjerenja, ljutnje i sumnje koji bi mogli poljuljati vaš svijet. Teško je ostati nedodirljiv, ako se osjećate izdani od drugih ili razočarani u vlastiti neuspjeh, ali kazna vam samo pojačava bol bez davanja bilo kakvih odgovora.
Pravo je vrijeme za promišljenu i ozbiljnu posvećenost dugoročnim promjenama, a ne pokušavanje rješavanja problema preko noći. Uspostavljanje zdrave rutine kod kuće i na poslu možda ne zvuči uzbudljivo, ali će vam donijeti duševni mir koji ne možete pronaći na neki drugi način.
Opozicija između Marsa i Urana će 18.srpnja izazvati neobično ponašanje, no otporni Rak u Mladom Mjesecu je u suradnji sa opreznim Saturnom 19.srpnja koji će nagraditi vaše strpljenje i posebno naplatiti prenagljenost. Srećom, sexstil Urana i Saturna koji su otvorenih očiju, te Sunce koje ulazi u kazališnog Lava, dužni su omogućiti da vaše kreativne ideje ponovno putuju.

KARIJERA
Dvaput provjerite detalje
Rješavanje dosadnih detalja u poslu mogao bi biti vaš najpametniji potez ovog mjeseca. Srpanj će započeti sa Suncem u opasnom Raku u vašoj šestoj kući zapošljavanja, gdje ćete ostati fokusirani na rutinske zadatke do 22.srpnja. Ako tražite posao, budite spremni započeti na nekom nižem položaju, koji će vas naučiti nekim stvarima i dovesti do nečeg puno zanimljivijeg.

LJUBAV
Ne budite kritični prema sebi
Srpanj započinje sa Suncem u vašoj šestoj kući prilagodbe, što može pokazati vaše nedostatke, ili vas zamarati sa sitnim detaljima. Iako ovo oštri vaše oči, kada je u pitanju vrednovanje odnosa, bitno je da ne budete kritični prema sebi i drugima. Važno je poboljšanje učinkovitosti, a ne da se stalno žalite.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *