Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki koncert Željka Samardžića U Clubu Roko

zeljko_samardzic_2Ljubavna adresa ovaj put postaje Jarunska 5, gdje će Željko Samardžić pred zagrebačkom publikom nastupati u popularnom Clubu Roko, 17. svibnja s početkom u 22.00 sata.

Moglo bi se reći da je svoju karijeru počeo već u srednjoj školi, kad je imitriao Kemala Montena. Prva pjesma koja je obilježila njegov početak karijera i zainteresirale medije je „Moja Marija je drugačija“ koju je izveo na festivalu koja je ubrzo postala veliki hit u Bosni i Hercegovini.

Uslijedile su godine kada je nastupio rat, te se Željko sa svojom obitelji seli u Srbiju gdje je nastupao po diskotekama i kavanama. Kako su godine prolazile, Željko se polako počeo penjati po top ljestvicama zahvaljujući svom nastupu u elitnom klubu, gdje upoznaje gospodina koji mu je finacirao prvi album.

Nakon prvog albuma više ništa nije bilo isto, Željko je birao pjesme koje je publika s oduševljenjem prihvatila, jer najljepši način da dopreš do nečijeg srca je ljubav. Tako i njegove pjesme u sebi imaju ljubavnu tematiku koje iznova osvajaju srca mnogobrojne publike.

„Ne daj da te rade“, „Ljubavnik“, „Ljubavna adresa“, „Zaljubi se u mene“, „Stani mi na crtu“, „Stari lav“ su samo neke od pjesma koje publika s nestrpljenjem očekuje da otpjeva ovaj gospodin, a tako će biti i u Clubu Roko.


Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Clubu & loungeu Roko (Jarunska 5) i STA agenciji (Krvavi most 3) po cijeni od 50 kn.

IGRA DARIVANJA

Glamour.hr vodi vas na koncert Željka Samardžića.

Sve što trebate napraviti ako želite s nama na koncert je da nam napišete zašto baš vi trebate osvojiti ulaznice.

Najorginalniji odogovori osvajaju upad u Club Roko.

Igra darivanja traje do petka, 17.5.2013.g

Sretno svima!

Ulaznice je osvojila Mima : “Poznajem jednog starog lava od kojeg sam odavno odustala jer nikako da mu stanem na crtu i emocionalna zadovoljstina bi mi bila da odem na koncert! ;)

Čestitamo Mimi od <3

One Response to Veliki koncert Željka Samardžića U Clubu Roko

  1. Mima Svibanj 14, 2013 at 12:08 pm

    Poznajem jednog starog lava od kojeg sam odavno odustala jer nikako da mu stanem na crtu i emocionalna zadovoljstina bi mi bila da odem na koncert! ;)

    Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *