Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki koncert Ivana Zaka u Green Gold Clubu, petak 24.04.!

Petak u metropoli uvijek je bio dan za odličnu zabavu i najbolje tulume. Izuzetak nije ni tjedan pred nama, kada će u petak 24.04.2015. u najatraktivnijem klubu metropole, Green Gold Clubu, nastupiti Ivan Zak.

flyer-15020956

Šarmer u pjesmama, temperamentni i zavodljivi Ivan Zak obećaje vam koncert nabijen pozitivnom energijom i dobrim vibracijama, a sve će upotpuniti hitovima ‘Naučila si me’, ‘Ilegala’, ‘Usne varane’, ‘Bolja od najbolje’, ‘Zbogom pameti’, ‘Tko mi te krade’ ili aktualnim  hitom “Jedan u nizu”!

Ne propustite stoga veliki live koncert jednog od najangažiranijih izvođača koji niže uspjehe u cijeloj regiji, Ivan Zak u Green Gold Clubu, petak 24.04.2015.!

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 30,00kn, odnosno 50,00kn na dan koncerta, potražite u Green Gold Clubu ili putem sustava Eventim!

Igra darivanja

Vodimo vas na koncert Ivana Zaka u Green Gold Clubu. Prvo dvoje čitatelja koji nam pošalju email na glam@glam.hr sa svojim punim imenom i prezimenom i obaveznom naznakom IVAN ZAK osvajaju ulaznice za koncert. Igra darivanja traje do podneva 24.4.2015.

Sretno svima!

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *