Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Uz Somersby ljeto traje duže

Ivan SaricIako su sunce, more i ljeto za nama, a dani uglavnom sivi i tmurni, uz Somersby to je moguće promijeniti i produžiti ljeto! I to već ove jeseni! Naime, nakon što je zagrebački Green Gold ovog proljeća bio mjesto lansiranja novog okusa iz obitelji Somersby – kupine, proteklog vikenda je na istom mjestu započeo veliki nagradni natječaj ‘Somersby neverending summer’. Glavna je nagrada ovoga puta zaista atraktivna – put u Dubai za 2 osobe!  Večer dobre zabave ovog ranojesenjeg petka nisu propustili ni Anita Dujić, Iva Šulentić, Slavko Sobin i Ivan Šarić, koji su tijekom večeri i sami zaigrali nagradnu igru te popratili početak natječaja.

Pobjegnite i vi od sivila i tmurnog vremena i uz Somersby otputujte u jedan od najljepših gradova svijeta. Tijekom narednih mjesec dana, svi koji na označenim Somersby lokacijama kupe ovo popularno piće, imaju priliku sudjelovati u velikom nagradnom natječaju te osvojiti putovanje u grad budućnosti, gdje se sljubljuju sunce i more, grad koji raste iz dana u dan te koji se nalazi na listi najatraktivnijih svjetskih turističkih destinacija.

A Somersby se pobrinuo i za sve one koji neće biti u blizini svojih najdražih barova. Naime, u natječaj se moguće uključiti i putem Somersby Facebook stranice www.facebook.com/Somersby. Sve što Facebook Somersby fanovi trebaju napraviti jest fotografijom dokazati da za njih ljeto nije gotovo.  Fotografiju je potrebno uplodati u posebnu #SomersbyDubai aplikaciju, koja se nalazi na Somersby Facebook stranici. Natjecatelj čija fotografija bude imala najviše lajkova, osvaja put u Dubai.

Somersby je kozmopolitsko piće koje je u vrlo kratkom roku osvojilo sve svjetske metropole, ali i hrvatske gradove. Zbog svojeg je sastava savršen za druženje s prijateljima nakon posla i kasnopopodnevna događanja, ali i idealna osvježavajuća alternativa u svim ostalim prilikama. Somersby su širom svijeta prihvatili mladi urbani ljudi koji su uvijek otvoreni za nove trendove, izazove i promjene.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *