Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Urban Wednesday @ Green Gold Club

Nakon vrhunskog showa, koji je prošle srijede napravio Gidra iz grupe Connect, Green Gold Club i Liveinthemix management nastavljaju s uspješnim klupskim programom “Urban Wednesday”.

Ove srijede, 2.10., na “Urban Wednesdayu” će po drugi put nastupiti dobitnik Porina i jedan od najboljih vokala u Hrvatskoj, Mario Huljev, koji je svojim prethodnim nastupom na istom mjestu dokazao da pripada samom vrhu hrvatske glazbene scene. Za ovu srijedu Mario priprema spektakularan show i puno glazbenih iznenađenja.

I ovaj će party biti u znaku R’n’B, Hip Hop, Soul, Funk i House glazbe, za koju će biti zadužen resident DJ Emilio Dalbello. Poseban show očekuje se od plesne skupine Atomic Dance Factory, a bit će i posebnih gostiju. Izuzetna posjećenost “Urban Wednesdaya” dokazuje da Zagreb itekako ima dobru klupsku scenu, koja svojim programom konkurira svjetskim klubovima. Iza koncepta stoje Green Gold Club i Liveinthemix management čiji su vlasnici Darko Juranović “D`Knock” i DJ Fresh Jay.

 

U ekskluzivnom videu koji Vam donosimo, pogledajte kako je bilo prošle srijede 25.09. kada je u sklopuUrban Wednesday večeri gostovao Gidra iz grupe Connect.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *