Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Udruga Indigo proslavila drugi rođendan

rezanje torte bandicUdruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo je 23. listopada u klubu Hard place proslavila svoj drugi rođendan. Prvi među gostima je bio gradonačelnik Milan Bandić koji je uz pozdrav svim nazočnima čestitao Indigu rođendan te razrezao slavljeničku tortu s riječima „evo ja ću biti kum” .

Nakon što se sva ekipa u klubu počastila prefinom tortom koja je ujedno i poklon slastičarne Mak na Konac, bilo je vrijeme za malo smijeha tj komedije s nogu koju je izveo Andrija Marijo Golubić. Uz smijeh i dobru zabavu , uslijedila je još jedna torta koju je donijela Udomiteljica Indigovih kujica Alke i Gale. Uz veliku količinu slatkoga, da bi svi imali dovoljno energije pobrinula se i Dolina Konoplje sa energy drinkovima i keksima od konoplje tako da nitko nije mogao reći da je umoran te su “morali” zaplesati uz glazbene izvedbe Ines Mlinarić Stakić koja je svojim vokalom oduševila sve prisutne te odličan 4head bend koji su podignuli atmosferu svojim izvrsnim nastupom.

Za izvođače su se pobrinuli vinarija Trapan, pizzeria O’Hara I Binamoto sushi te Podravka sa sokovima i grickalicama.

Indgove njuške su dobile poklone od DDL-a, Dog&Style, Arnika Veterina , Veterinarska ambulanta Happy Vet te Animonda.  Predsjednica Noine Arke Helena Fink je također dala svoju podršku radu Udruge Indigo te im od srca čestitala drugi rođendan i uspješan daljnji rad.

Sve u svemu ovo je bila jedna dobra i vesela proslava, a Indigu želimo da nastave sa dobrim radom

Foto: press

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *