Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

U Lisinskom održan lažni izbor za Kraljicu Hrvatske

kruna„Vlasnice i direkcija izbora, Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović, QUEEN OF CROATIA – KRALJICA najstrože osuđujemo te se ograđujemo od dovođenja javnosti i medija u zabludu. Naime, održani izbor 25.05.2015. u maloj dvorani Vatroslav Lisinski koji je održala udruga Kraljica Hrvatske koju je 2013.godine tajno osnovao policijski službenik NOVICA BOGDANOVIĆ, nema nikakav kredibilitet niti legimitet“, izjavile su Roglić i Bjedov Popović u dopisu za medije nakon jučerašnjeg lažnog izbora za Kraljicu Hrvatske.

Jedan od najstarijih izbora Queen of Croatia – Kraljica postoji od 1991. godine, a zaštićen je u Zavodu za intelektualno vlasništvo do 2020. godine od strane pokojnog Josipa Rikarda Gumzeja.

Žig su naslijedile Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović te postale vlasnice, a kao što je poznato javnosti i dugogodišnja su direkcija izbora. Spomenute vlasnice posjeduju legimitet i licencu svijetske direkcije i jedine imaju pravo delegirati hrvatsku predstavnicu i poslati je na svijetski izbor, kao što su to i činile protekle dvadeset i tri godine.

Hrvatsku će na svijetskom izboru predstavljati djevojka Queen of Croatia – Kraljica kojoj će krunu predati 10.06.2015.godine u Novalji na Pagu još uvijek aktualna Queen of Croatia – Kraljica, Ivana Gugić Vida.

U njihovom dopisu za medije na kraju stoji:

„Molimo vas da ovaj dopis objavite u cijelosti kako bi javnost dobila uvid u situaciju i kako bi g. Novica Bogdanović prestao sa obmanama javnosti i naše dugogodišnje rezultate pripisivao sebi te rezultate naših Kraljica na svijetskom izboru.“

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *