Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Tko je Katarina Pecorelli?

DGF_0855 Hrvatska estrada dobila je novu mističnu ljepoticu Katarinu Pecorelli (20). Ova mlada pjevačica široj javnosti upravo se predstavila atraktivnim spotom za prvu pjesmu ‘‘Anđeo bez krila”, a na fotografijama neodoljivo podsjeća na talijansku ljepoticu Moniku Belluci s kojom dijeli iste sicilijanske korijene.

Iako je rođena i odrasla u Zagrebu, njezin otac podrijetlom je sa Sicilije, iz Palerma, gdje joj i danas žive baka i djed. Tamo je svake godine provodila ljetne praznike i navikla, kaže, na sicilijanski način života.

-        Kad nešto naumim, nema toga tko će me u tome spriječiti. Vatreni temperament zapisan je u mom genetskom kodu, a sebe bih najbolje opisala riječima ‘zločesti vražićak’. Bila sam nestašno dijete, a i danas, odrasla, ne dopuštam nikome da odlučuje u moje ime. Možda zato i nemam dečka, kaže kroz smijeh ova temperamenta ljepotica.

Pred objektivnom fotografa potpuno se opustila, a veselo je bilo i u studiju kod Branimira Mihaljevića koji joj je producirao prvu pjesmu, a za koju je tekst i glazbu napisao Fayo.

Glazbena karijera ispunjenje je Katarininih djevojačkih snova. Još kao djevojčica, priznaje, maštala je kako će jednog dana nastupiti na istim pozornicama sa svojim idolima, a kad je sjećanje na te dječje snove već polako izblijedilo, igrom sudbine, srela se nedavno s Fayom i vrlo brzo, vatrena kakva i jest, dogovorila suradnju.

-        Ovo je jedinstvena prilika koja se ne propušta. Trenutno studiram drugu godinu prava i nekako sam sebe vidjela jednog dana kao sutkinju. Fakultet mi je naravno i dalje na prvom mjestu, a u pjevačke vode ušla sam potpuno neopterećeno i zaigrano. Uostalom, ako može Aljoša Šerić imati dvije karijere, onu odvjetnika i glazbenika u grupi Pavel, mogu mu i ja valjda ravnopravno konkurirati, poručuje ambiciozna Katarina.

Foto: Press

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *