Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Tko će biti nova Miss Zadarske županije?

CB71CAE1-A86E-4594-BB32-4EA6465311DCU prekrasnom ambijentu Teatro bara u Zadru ovu održava se petu godinu zaredom Miss Zadarske županije te ćemo uskoro saznati koja djevojka će nastaviti natjecanje u finalu Miss Hrvatske krajem kolovoza u Malom Lošinju
Za izbor Miss Zadarske županije vlada veliko zanimanje, jer sve pobjednice su do sada bile u samom vrhu najljepših žena Hrvatske, a želja organizatora je ove godine da se kruna najljepše donese u Zadar.
Podsjetimo Miss Hrvatske je organizacija koja postoji od 1992. a tradicija postojanja manifestira se kroz sustav županija, što znači da smo jedina organizacija u Hrvatskoj koja njeguje 21 županiju te odličnu suradnju ima sa gradovima. Mnoge ljepotice Anica Martinović, Branka Bebić, Fani Čapalija, Vanja Rupena, Lejla Šehović, Maja Cvjetković, Aleksandra Grdić, Ivana Ergić, Josipa Kusić , Ivana Mudnić samo su neke od pobjednica ovog prestižnog izbora ljepote, stoga ćemo uskoro saznati da li će neka od zadarskih ljepotica biti na pragu da postane Miss Hrvatske.
Finalistice Miss Zadarske županije će se predstaviti u modnim izlazima poznatih dizajnera Zorana Aragovića, Ivane JurićElle DuševićGalka i mnogih drugi, a u glazbenom programu nastupiti će Antonija Šola i klapa Puntamika.
Pobjednicu očekuju bogate nagrade među kojima i poklon paket zlatarnica Dominik, a odmah nakon izbora kreće u pripreme za finale Miss Hrvatske.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *