Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Subrina Professional & Amika za lijepu i njegovanu kosu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAU prekrasnoj HD Academy by Krešimira jučer su predstavljena dva noviteta za kosu – Subrina Professional boje za kosu i ljetne frizure i Amika proizvodi za njegu i stiliziranje kose. Kroz zanimljivu i interaktivnu promociju okupljene je provela frizerka Krešimira Roviščanec ukazujući na posebnosti ova dva brenda- Subrina Professional boje za kosu koje su prilagođene ženama (vlasima) ovog podneblja i kao takve vrlo postojane i prirodne ( posebno crvenkaste i blond nijanse) i popularni Američki brend Amika koji je napravljen na bazi Obliphica bobice ( potječe iz Sibira) bogate antioksidansima, esencijalnim aminokiselinama, vitaminom E, rijetkim Omega 7 masnim kiselinama i 190 drugih bio aktivnih sastojaka.

- Ulazimo u najtopliji dio godine pa smo svi koncentrirani na ležerne i lijepe frizure. Globalni trendovi nam idu ‘na ruku’ pa Subrina Professional donosi ležerne pletenice, opuštene punđe, niske repove, valove, dok su boje prirodne. Uz to, sunce, more, vjetar, klor ostavljaju tragove na našoj kosi pa joj je upravo zato važno posvetiti posebnu njegu- rekla je Krešimira pokazujući strukturu svakog Amika proizvoda i njegov utjecaj na kosu.

Na ovoj su promociji bile i dvoje poznate ljepotice kojima je zdrava i njegovana kosa zaštitni znak – Tina Katanić koja svoju prirodnu nijansu plave duguje upravo Subrina Professional bojama za kosu i Aleksanda Grdić koja zbog čestih putovanja na relaciji Zagreb-Pariz u svojoj kozmetičkoj torbici uvijek ima Amika šampon za suho pranje, ulje za vrhove i sprej za kosu za pojačavanje volumena.

Kako bi se svi ugodno osjećali na ovom malom ženskom druženju, Micafetto je poslužio prekrasnu kavu Dolce Gusto za koju je korištena Brita filtrirana voda kako bi se osjetila punoća svih okusa.

Make up: Nera Brumen

Foto:  Nikola Zoko.

Sponzorirani članak

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *