Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Stiže 15. festival vatrometa!

foto1Od 12. do 14. lipnja, na zagrebačkom Bundeku održat će se, čak petnaestu godinu zaredom, međunarodni festival vatrometa. Tom prigodom, tradicionalno će se okupiti neke od svjetski renomiranih pirotehničkih ekipa: Mirnovec (Hrv), Martarello (Ita) i Lecana (Slo), koje će spektakularnim vatrometima, uz fantastične glazbene podloge, prezentirati efekte od kojih zastaje dah. Da se radi o manifestaciji koja je postala jedan od omiljenih obiteljskih izlazaka, govore i prošlogodišnje brojke od 30-ak tisuća posjetitilja po večeri. Sudeći po tome, ova vatrena umjetnost podjednako je omiljena među starijom i mlađom populacijom, kojoj se ove godine posebno izlazi u susret. Upravo zbog njih, datum održavanja festivala pomaknut je na prvu polovinu lipnja, kako bi se na taj način simbolično proslavio i završetak školske godine.

foto2Također, tijekom sva tri dana festivala, na programu je dječji vatromet, lunapark s popratnim atrakcijama, štandovi s jelom i pićem te glazbeni program.

Ivan ZakIzmeđu dječjeg (oko 22h) i natjecateljskog vatrometa (oko 23.30h), u petak će nastupiti Ivan Zak, u subotu Zvonko Bogdan & 10 tamburaša, a u nedjelju Lidija Bačić.

Budući da je dugoročna prognoza vremena, kao i simbolična cijena karata od 10 kn, vrlo povoljna, svi su pozvani, svi su dobrodošli i svima se garantira spektakl.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *