Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Spaladium Arena je spremna za Čolu!

12press_foto by Vedran Metelko01Sutra, 16. listopada, Zdravko Čolić i njegova ‘Vatra i barut‘ stižu u Split – u Spaladium Arenu u kojoj Čolu i njegove Splićanke i Splićane očekuje – prava eksplozija! Vrhunac velike turneje u Splitu bit će zasigurno još jedan koncert za pamćenje, a vrhunski spektakl može pratiti jedino – vrhunska produkcija!

Nakon nezaboravnog koncerta u zagrebačkoj Areni Čola i fakat. stižu u Spaladium! Pripreme su počele još jučer – 80 tona opreme dopremljeno je sa 7 šlepera i predano u ruke ekipi od više od 100 članova koja će dva dana marljivo raditi na jednoj od najvećih i najimpresivnijih pozornica ikada postavljenih u Spaladium Areni.

12press_foto by Vedran Metelko02 Čola će pred prepunu Arenu izaći na pozornicu od više od 300 kvadrata, a odličan zvuk njegovih legendarnih hitova osigurat će moćan razglas snage preko 100 kw. Zvučni spektakl pratit će i vizualni koji će osigurati stotine rasvjetnih tijela postavljenih na pozornici i po cijeloj dvorani te 260 kvadrata video zida na kojem ćete moći pratiti koncert – kao da ste s Čolom na pozornici!

Vrhunski opremljen Spaladium vrata za posjetitelje otvara u 19 sati – očekuje se velika gužva i zato dođite na vrijeme! Svi ulazi u Arenu bit će otvoreni pa se savjetuje da izaberete ulaz najbliži sektoru za koji imate ulaznice.

12press_foto by Vedran Metelko03Pristup Spaladiumu automobilima neće bit dozvoljen. Na blagajni Spaladium Arene ulaznice će biti u prodaji na dan koncerta – no samo ukoliko ih ostane.

Početak koncerta zakazan je za 20:30 sati – i bit će nezaboravno, kako uz Čolu jedino može i biti! Mjesecima očekivani dan konačno je došao – uzbuđenje je na vrhuncu, Čola i njegove Splićanke i Splićani ponovno će se vidjet uskoro, a sati, na još jednom vrhunskom koncertu, po običaju će letjeti!

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *