Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Senzualni glazbeni doživljaj: Allure Music Festival

Sredinom ljeta, od 21. do 23. 7. 2015., sunce i nevjerojatno mjesto točnije u najboljem klubu na Zrću u Kalypso clubu neće biti jedine stvari od kojih će vam biti vruće.

allure_2Allure glazbeni festival jedinstven je u tome što su žene centar ovog primamljivog iskustva. Svi će DJevi, plesači, hostese i promotori biti žene, jer vjerujemo da žene utjelovljuju najdublje značenje ljepote, snage i zavodljivosti.

Ukrcajte se na seksi putovanje kakvo niste nikada prije doživjeli i budite omamljeni glazbenom senzacijom gdje su duhovnost, senzualnost i zavodljivost spojeni sa iskrom odlične glazbe. Svi će naslovni DJevi biti najavljivani postupno, kao i sponzori i naša seksi iznenađenja. Vaša će osjetila biti pojačana i duh prosvijetljen putenošću Allure glazbe i ljepote.

Allure glazbeni festival smješten je na otoku Pagu, koji svake godine privlači više od 2 milijuna ljudi i pruža velike mogućnosti za istraživanje prekrasne hrvatske obale. Klub Kalypso će vas zadiviti ogromnim otvorenom plesnim podijem, različitim razina i puno barova koji osiguravaju stalno osvježenje.

allure

Predstavljamo neke od najboljih i najseksi žena DJeva, koje vas oduševiti svojom nevjerojatnom glazbom i svim ostalim kvalitetama!

DJs-Allure1

3 dana puna dobre glazbe, nevjerojatnih plesnih performansa, live nastupa i seksi iznenađenja!

ALLURE LINEUP:
– DJ MARI FERRARI
– DJ METZKER VIKTORIA
– DJ SEHEREZADE
– DJ DEA
– LADY DEE
– MANATEA
– BJONES
– AMADEA VIOLIN
– HIGH HEELS HIIGH HOPES
– Resident DJ: GLIA
– +more TBA

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *