Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Seksualni savjeti muškaraca

sex10 načina na koje on želi da preuzmemo kontrolu u krevetu

Sramežljivi čitatelji, ukoliko  ste pročitali naslov, onda i niste toliko sramežljivi, pa stoga dobrodošli u klub; ulaznica se ne naplaćuje, a šampanjac je besplatan. Mnoge žene koje poznajem vole da je muškarac dominantan u krevetu. To ne podrazumijeva samo lisice i seks odostraga (doggy style); više vole da on vodi igru. U redu. Međutim, poznajem i mnogo žena koje žele same preuzeti inicijativu, a i muškarce koji to vole. Ako ste vi  jedna od takvih žena, ili onih prvo spomenutih, i vjerujete da je promjena začin životu, ovih 10 načina preuzimanja kontrole bi vam mogli pomoći.

1. Zvuk raskopčavanja dugmadi na rasporku traperica Levi’s 501 je najseksipilniji zvuk na planeti

Kada ste napaljeni, to je jednako primamljivo kao što je  zvuk otvaranja limenke s gaziranim pićem kada ste žedni. Neka čuje svaki pojedinačni mjehurić, klizanje svakog  pojedinačnog zuba na šlicu. Lagano mu otkopčajte remen te ga izvlačite s hlača. Nastavite u tom ritmu i on će vam se potpuno prepustiti.

2. Brzo ga skinite

Možda ipak ostavite nešto oko njegovih gležnjeva, dok ga stavljate u usta. Skinite mu košulju ili mu recite “skidaj košulju” dok skidate hlače. Ova taktika poznata kao “assault deshabiller” u francuskoj Legiji stranaca je suprotan, ali jednako učinkovit način da mu date do znanja da vi vodite igru. On će time biti oduševljen.

3. Lupnite ga po guzi

Tko kaže da samo vaša guza treba čvrstu i nježnu pažnju rukom. Iznenadite ga brzim pljuskom (a možda i stiskom) njegove zločeste guze. To će ga bocnuti te pozvati na igru.

4. Povlačenje kose

Koristite povlačenje kose kada mu želite dati smjernice, reći da vam je ugodno ili da mu date do znanja da vi vodite igru.

5. Govor diktatora

To je poput prljavog govora ali mnogo blaže „Znaš da volim kada ti…”. Ali i mnogo žešće „Stavi svoj veliki ____________u moju usku ___________ sada. Učini to! “ I „liži mi__________“, „Znaš koliko to volim!“…  Sve su to naredbe koje mu daju do znanja da vi vodite igru.

6. Budite goli kada se pojavi

To je najsuptilniji od svih načina preuzimanja kontrole. Bez ijedne riječi te bez ijednog pomaka, dajete mu do znanja da je vrijeme da uživate u svojim tijelima. Zapalite svijeće, možda da „izađete ispod tuša“. Sve ovisi o vama.

7. Zavežite ga!

To je puno lakše nego što zvuči. Ne treba vam knjiga o užetima niti jedriličarsko znanje. Ukoliko želite nekome onemogućiti bilo kakvo kretanje, postoje čvorovi i materijali koji su bolji od drugih, međutim dovoljno je uzeti njegovu staru kravatu ili rubac. Ključ je u tome da mu kažete što se događa. Možete mu narediti da stavi ruke iza leđa ili na vrh glave, ili mu to došapnite u uho te mu svežite ruke polako prije nego što krenete na posao.

8. Izazivanje orgazma

Ovo je možda više za osobe u vezi ili za one koji imaju redoviti odnos s istom osobom.

Ključno je da imate odličan radar za trenutak kada će vaš partner dosegnuti svoj vrhunac. Kada muškarac dođe do toga, on je najosjetljiviji. Što ga duže držite u tom stanju, to će vaši zahtjevi i radnje biti sve primamljivije. Ako mu pušite, ili drkate, pokušajte ga stimulirati na mjestu gdje je najmanje osjetljiv. Ako se seksate i vi ste na vrhu, pokušajte što sporije, ili uopće ne micati svoje tijelo (ili to dozvolite njemu) i pustite da vaši unutarnji mišići odrade posao.

9. Ujedanje

Ariane je to opisala korak po korak u prošlotjednoj kolumni. Dajte mu do znanja da ima posla sa strastvenim bićem.

10. Dirajte se

Moji prijatelji i ja volimo kada žena ima samopouzdanja i kada se zadovoljava pred nama. Masturbacija – rukama, vibratorom ili bilo kojom igračkom koju poželite – nije samo nevjerojatno erotična (njemu za gledanje), već može biti i psihološki snažan osjećaj: “Tu sam zbog sebe; možeš se pridružiti, ali evo tu sam i uživam.”

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *