Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Savršena iluzija Jelene Rozge

Jedna od najvećih i najatraktivnijih  regionalnih zvijezda Jelena Rozga otpjevala je i predstavila pjesmu također veoma popularne pjevačice i autorice Emine Jahović. Ove dvije dame zajednički su stvorile fantastičnu pjesmu pod nazivom “Ostani”, u interpretaciji Jelene Rozge, koju potpisuje Emina Jahović, dok je za ovaj neobičan aranžman zadužen Darko Dimitrov.

Nekadašnja balerina Rozga, osim modernim spotom i potpuno drugačijim stajlingom na koji smo od nje navikli, iznenadila nas je svojim baletnim umijećem i sposobnostima, koje će izazvati brojne reakcije publike i sigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim.

“Pjesma me je kupila na prvu  i zaista sam morala  “ostati”u ovoj priči na koju sam veoma ponosna jer je potpisuje moja prijateljica i sjajna pjevačica Emina Jahović koja je ovom pjesmom još jednom pokazala da je sjajan autor. Suradnja je bila opuštajuća i jednostavno smo se pronašle, senzibiliteti su nam se poklopili, a pjesma je ta koja nas je ujedinila. Što se spota tiče, bio je zaista izazov za mene kada je performans u pitanju i vratio me u davne dane kojih se uvijek rado sjećam, jer kako kažu: balerina jednom, balerina uvijek.” – izjavila je Rozga dok Emina Jahović dodaje:

“ Jelena je divna. Odmah sam vidjela nju kako izvodi pjesmu. Mislim da će publika biti ugodno iznenađena. Sve je nekako bilo spontano i opušteno i zaista mislim da će se to osjetiti i u pjesmi. Karizma koju Jelena nosi i kako izvodi pjesme, a pogotovo “Ostani” ostavit vas bez daha”.

 

Tekst i glazba: Emina Jahović

Aranžman: Darko Dimitrov

Spot: Dario Radusin

Kosa: Salon Franić

Kostimi: eNVy room & Zigman

Fotografije:  Petar Vilović

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *