Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Samotamnjenje za sve boje puti: St. Tropez Self Tan

st-tropez-vizualSvake minute u svijetu se proda po jedan St. Tropez Self Tan proizvod. A od sad i Hrvatice imaju priliku uživati u ovim proizvodima.

Najpoznatiji i najprodavaniji svjetski brand proizvoda za samotamnjenje St. Tropez svoju je svjetsku popularnost stekao i jedinstvenom formulom  i kombinaciju DHA i aloe vere koje štite kožu od isušivanja, s čime se susreću gotovo svi ostali proizvođači sredstava za samotamnjenje.

St. Tropez preparati razlikuju se i po tome što licu i tijelu daju potpuno prirodan izgled, kako nakon prvog, tako i nakon svakog sljedećeg nanošenja. Jedinstvena kombinacija potpuno sigurnih aktivnih komponenti zajedno djeluju tako da koži daju predivnu, prirodnu boju, koja isto tako prirodno i ravnomjerno blijedi, bez neželjenih narančastih mrlja.

St. Tropez Tan proizvodi za samotamnjenje namijenjeni su svim bojama puti, od prirodno tamnijih do skroz svijetlih i osjetljivih. Ne izazivaju alergijske reakcije, dermatološki su ispitani i nisu testirani na životinjama. Uz to, za razliku od ostalih sličnih preparata, St. Tropez je i izuzetno ugodnog mirisa.

U Zagrebu je u kozmetičkom salonu Donatti cosmetics (Grobnička 24, Trešnjevka) obavlja se i usluga profesionalnog toniranja tijela raspršivanjem boje u posebnoj kabini prema poznatoj St. Tropez metodi. Preparate su dostupni u salonu, a uskoro bi se trebali pojaviti i u najpoznatijim drogerijama i parfumerijama.

st-tropez-gradual-tanKvalitetu St.Tropez preparata još je prije 15 godina prepoznala i beauty ikona Kate Moss, koja je ujedno imenovana i svjetskom ambasadoricom i zaštitnim licem St.Tropez globalne reklamne kampanje. Kate poručuje: ‘St. Tropez proizvode koristim od samog početka tj. otkad su se pojavili na tržištu i život mi je bez njih posato nezamisliv. Potpuno su pouzdan i cool brend. Imam svoje omiljene St. Tropez proizvode i uz njih imam puno više samopouzdanja!’

Kate utjelovljuje viziju St.Tropez brenda u njihovoj brončanoj kampanji za ljetne mjesece. Ta brončana kampanja nadahnuta visokim glamurom ističe ljepotu i stav predivne Kate, ali i važnost korištenja kvalitetnih proizvoda za samotamnjenje u nadolazećim ljetnim mjesecima.

Akcijska cijena tretmana klasičnog samotamnjenja kao i spray tanninga iznosi 250 kn., a tretman uključuje peeling cijelog tijela te umasiravanje odnosno špricanje St. Tropez preparatima.

Salon Donatti, Zagreb, Grobnička 24, 099 4211521 i 095 1990 619

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *