Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Rozga donosi Nirvanu!

SONY DSCNovim singlom Nirvana Jelena Rozga predstavit će se na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.  Plesni ritam, tekst pjesme koji govori o ženi koja zna što i koga hoće oduševili su Jelenu, a vjerujemo da će i njenu publiku. Neumorna Jele završila je i snimanje istoimenog spota u kojem se prema vlastitom priznanju naplesala što ju je posebno razveselilo, a rasplesanu Jelenu u spotu Nirvana moći ćemo vidjeti već u ponedjeljak, 25. ožujka.

“Ova je pjesma bila i vokalno zahtjevna pa nam je i snimanje potrajalo malo duže od uobičajenog jer smo htjeli da sve ispadne prema zamišljenom. Tonči je i u ovoj pjesmi angažirao Borisa Đurđevića koji je napravio odličan aranžman i taj brzi ritam te jednostavno ponese. Mislim da će uz ovu pjesmu malo tko sjediti”, rekla je Jelena.

Iako su njeni dosadašnji singlovi Zanemari, Solo igračica i Dobitna kombinacija oni koje najčešće možemo čuti na radijskim postajama, Jelena se ne žuri toliko s izdavanjem novog albuma. Pametno plasiranje hitova, razni angažmani, modne kampanje  te rasprodani koncerti za sad su njena svakodnevnica, a nastup na CMC festivalu onaj koji s nestrpljenjem očekuje.

Pjesmu preuzmite na radio.crorec.hr pod nazivom: CMC FESTIVAL 2013 – JELENA ROZGA – NIRVANA.

Posjetite facebook stranicu CMC festivala!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *