Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Proslavimo zajedno 1st rođendan La Fiesta partya i Green Gold Cluba

463957_10150621130024613_1715651808_oZa nama je godinu dana najpoželjnijeg spektakla! Prva godišnjica, usudimo se reći, najboljeg ‘eventa’ u regiji ali i šire – La Fiesta!

Sve je, s ponosom ističemo, krenulo prije točno prije godinu dana iz najboljeg zagrebačkog kluba, Green Gold Club-a u suradnji s Pro Eventum agencijom te profesionalnim glazbenicima i umjetnicima na sceni.

La Fiesta je glazbeno-umjetnički događaj spektakularnog i neodoljivog sadržaja, uz atraktivne nastupe u zraku, popraćene zgodnim performericama u glamuroznim kostimima, akrobacijama i specijalnim efektima na sceni, a sve uz elektronsku glazbu  koja vas drži budnima cijelu noć.

Ovaj jedinstveni događaj, gdje profesionalni umjetnici stvaraju iluziju na sceni, pokrenuti će euforiju zadovoljstva i učiniti vas stalnim gostom ovog spektakla….

Rođendansko izdanje La Fieste, dovodi vam najbolje od najboljih! U subotu 17.05.2014. na stageu Green Gold Cluba sa nama će biti jedni od ponajboljih svjetskih umjetnika na šipci Anastasia Sokolova i Dmitry Politov, te španjolska glazbena superzvijezda Nalaya. Vatrena pjevačica s Tenerifea, nakon godinu dana ponovno stiže u Green Gold Club. Sjetit će te se njenog spektakularnog nastupa u sklopu najvećeg svjetskog partya SuperMartXea. Nalayu ne treba posebno predstavljati, dovoljno je reći kako je nastupala sa najvećim svjetskim imenima kao što su Lady Gaga, Paris Hilton, Dennis Rodman, Roberto Cavalli, Dj Metzker ili Dj Bob Sinclair.

Za totalni delirij ponovno će se pobrinuti vatrena i senzualna Anastasia Sokolova, koja će vas apsolutno očarati akrobacijama na šipci! Svaki njen pokret je pokret iz duše i ispunjava prisutne!

Dmytro Politov ili kako ga vole zvati čovjek pauk, nešto je nevjerovatno što morate doživjeti uživo http://youtu.be/FMS2WUPQjT8 . Riječi su jednostavno suvišne!

Šecer na kraju stiže uz posebne goste led robote blizance i atraktivne performerice sa Ibize koje će senzualnim nastupom u glamuroznim kostimima adrenalin podignuti do vrhunca.

Jedno je sigurno… biti će vruće u subotu 17.05. uz Green Gold Club i La Fiesta party!

Pogledajte stvari za koje ste mislili da su nemoguće i okusite euforiju zadovoljstva, jer  ‘La Fiesta’ ce vam pruziti nezaboravnu noć, prepunu iznenađenja.

Rezervirajte na vrijeme svoje mjesto http://goo.gl/RZ84Cj i pratite nas putem web-a greengoldclub.com.hr,  iPhone ili Android aplikacija.

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *