Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Pripreme za vjenčanje: Stres ili dan iz snova?

403904_322420047778741_553611955_nGlam.hr pokušat će svojim vjernim čitateljicama približiti dan iz snova na jednostavan način, kako bi se što bolje pripremile za taj veliki dan.

Korak 1
Želite li imati svoj dan iz snova, vaše vjenčanje morate planirati nekoliko mjeseci unaprijed kako bi ste bili spremni na sve one nepredvidive okolnosti koje u svakom trenutku mogu iskrsnuti niotkud. Jako puno detalja i ljudi ovisi o vašim odlukama.

Korak 2
Početak potrage za idealnom haljinom morate obaviti na vrijeme, s tim da ne pretjerujete s izbirljivošću. Neka vaš odabir bude u skladu s onim kako se i inače predstavljate okolini.

Na primjer, ako ste krhka i nježna žena, dopustite si čipku i ženstvenu kolekciju s više otvorenih detalja kako bi vašu ženstvenost istaknuli u prvi plan. Ako ste pak po karakteru snažniji, slobodno si dopustite i neki detalj jačih dezena i nota na vašoj haljini. Bijela vjenčanica odavno je prestala biti hit. Naprotiv, u modnim krugovima sve su veći hit vjenčanice u boji.

Korak 3
Dobro razmislite kako će vaša kosa izgledati na vjenčanju, a posebno pripazite na jako “natapirane 80-te”. Nažalost, i dan danas mnogi frizeri žive u prošlom vremenu nagovarajući mladenke na takvu frizuru. Međutim, to je veliki minus jer ćete s takvom frizurom samo izgledati starije. Slobodno si dopustite glamour u kosi, a i raspuštena kosa ponovno je veliki hit. Ne pretjerujte s ukrasima za kosu ako nosite i nakit jer biste u protivnom mogli izgledati kao novogodišnje drvce :-)

Korak 4
Cvijeće obavezno uskladite s vašom vjenčanicom, ali ne pretjerujte s bojama. Minimalizam kod odabira cvijeća uvijek je ljepši nego nakićenost koja se gubi u prostoru s jako puno detalja.

Korak 5
Cipele također trebate uskladiti s vašom vjenčanicom. Zato i jest bitno što prije pronaći idealnu haljinu koja vas čini sretnom, s tim da bi visoka peta bila idealan izbor. “Štikla”je ipak ženstvenija.

Korak 6
Većina se djevojaka i dalje drži tradicije presvlačenja u drugu haljinu iza ponoći. Napominjemo da je važno kako izgledamo i kad otkuca ponoć jer cilj nam je da i dalje ostanemo lijepe, zar ne? Većina nas nakon ponoći odijeva haljine jako kričavih boja. Radi se o čestoj i velikoj grešci. Ako smo se udale u nježnim tonovima, takvima nas mora odavati i haljina nakon ponoći. Nema smisla skakati iz boje u boju.

Korak 7
Make up prepustite vizažistima i stilistima (oni će najbolje znati što vam pristaje), ali nikako tek priučenim šminkerima. Zapamtite da “slike”  ostaju za cijeli život i iznimno je važno da predivno izgledate. Prepustiti se nekom tko nije dovoljno obučen ne samo  da je riskantno nego vas, na kraju krajeva, može i puno koštati. Cilj nije izgledati grozno već božanstveno. Isto tako, i snimanje vjenčanja radije prepustite profesionalcima.

Kroz par fotografija edotorijala pokušat ćemo vam približiti kako pripaziti na frizuru, make up, nakit i druge naizgled sitne, ali vrlo često presudne detalje – neka vaše vjenčanje bude dan iz snova, a ne stresan dan. Nadamo se da ćemo u tome i uspjeti :-)

Poruka momcima, dečkima, mladoženjama – već marljivo pripremamo par jednostavnih savjeta za vas kako bi i vi doživjeli svoj dan iz snova :-)

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *