Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Prelijepa Minea u novom video spotu “Razonoda”

MineaOmiljena pjevačica Minea koja je proteklu godinu osvojila brojne simpatije svojim nastupom u showu “Tvoje lice zvuči poznato”, za skorašnji CMC festival u Vodicama obećaje pravu ljetnu “Razonodu”. Mineina nova pjesma autorskog tandema Tončija i Vjekoslave Huljić već je osvojila slušatelje i radijski eter, a atraktivan video spot u režiji Ivana Mijića donosi božanstvenu Mineu kakvu još niste vidjeli.

-”Ja protiv svojih principa ne mogu i htjela sam senzualan video spot, bez provokacija i golotinje, a opet moderan i ženstven. Mislim da je Ivan pronašao pravu formulu i prikazao me u drugačijem svjetlu. Pjesma “Razonoda” tekstom je posebno oduševila žene koje su se “pronašle” u stihovima “a kad’ puknem onda puknem do kraja” i “odeš k’o klošar, a glumiš gospodu”. Nadam se da će i video spot senzibilitetom osvojiti kako žene, tako i gospodu.”, kaže kroz smijeh vesela pjevačica, presretna zbog brojnih pohvala za odličnu pjesmu, kao i top formu, koje pristižu sa svih strana.

- “Uvijek radim s vrhunskim profesionalcima pa sam i ovom prigodom odabrala najbolje – Kristina Burja i Krie Design su zaslužni za prekrasne haljine u spotu, Petra Sever osmislila je make-up, a Darijo Šuta iz GT Salona frizure. Video spot je sniman u vojnom skladištu u Samoboru, a režiser Ivan Mijić dao je za snimanje izraditi i atraktivan rasvjetni element u obliku slova M koji će Minea iskoristiti i za predstojeći nastup na CMC festivalu kojem se posebno raduje. Bit’ će to show za pamćenje!”, obećaje Minea.

Foto: Press

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *