Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Predstavljamo Magic Well

unnamedMagic Well fitness studio za žene  stvoren je kao mjesto za vježbanje, opuštanje, druženje, mjesto na kojem ćete stjecati nova prijateljstva, nova iskustva i ono najvažnije- mjesto na kojem ćete doći do svojih ciljeva i rezultata. Mjesto na kojem ćete susretati žene svih dobnih skupina, svih vrsta zanimanja- poslovne žene, majke, bake, tete, domaćice….

Kod nas se radi kružni trening na hidrauličnim spravama koje su namjenjene isključivo ženama kako bi oblikovale svoje tijelo. Mi ne “pumpamo mišiće“, mi ih oblikujemo!

Trening traje 30 minuta što je dovoljno svakoj ženi kako bi se vratila u formu, riješila se svakodnevnog stresa, riješila se suvišnih kilograma i centimetara. Trideset minuta dnevno dovoljno je i kako biste popravile svoje zdravstveno stanje- šećer, kolesterol, bolovi u leđima, problemi s hormonima…

Svaki liječnik nam savjetuje više kretanja. U 30 minuta svakodnevnog vježbanja, možemo puno napraviti za sebe i naše zdravlje!

Ovaj oblik treninga idealan je za zaposlene žene bez obzira rade li u firmi ili su domaćice jer se uvijek bore s nedostatkom vremena za sebe.

Na kružne treninge dolazite onda kada Vama odgovara, a u sklopu je našeg radnog vremena!

Jedino na prvi trening dolazite prema dogovoru kako bi Vam trenerice posvetile svu pažnju, objasnile i demonstrirale naš način vježbanja, prošle s Vama Vaše zdravstveno stanje i utvrdile Vaše ciljeve koje želite postići.

Kod nas je vježbanje neograničeno! Ono što Vam mi savjetujemo je: VJEŽBAJTE MINIMALNO 3 PUTA TJEDNO! Mi želimo da vježbate svaki dan- što Vam i omogućujemo! Odluka je na Vama koliko ćete tjedno puta dolaziti.

Osim kružnog treninga u cijenu naše mjesečne članarine ulaze i dodatni programi koji se odvijaju u klubu, a to su: ZUMBA, PILATES, VJEŽBE ZA KRALJEŽNICU, VJEŽBE TNG, NAPREDNI TRENINZI, VJEŽBANJE NA ABSOLU. Na grupne treninge dolazi se u predviđeno vrijeme kada se odvijaju takvi treninzi.

Osim vježbanja, kod nas je moguće i savjetovanje o pravilnoj prehrani. Trenerice su uvijek spremne pomoći, informirati se i potruditi se da dođete do svojih ciljeva jer MI SMO TU ZBOG VAS!

Svaki prvi trening je neobavezan i besplatan. Dogovorite svoj termin u vremenu koje Vama odgovara i provjerite o čemu govorimo!

Jedino kod nas možete vježbati TJEDAN DANA BESPLATNO i zatim se odlučiti sviđa li Vam se vježbanje i atmosfera i hoćete li postati naša članica!

Naši klubovi su „KIDS FRENDLY“- postoji kutak za djecu koji možete korisiti dok vježbate, a nemate gdje s djecom. Trenerice će zabaviti Vaše mališane, bit će pod Vašim i njhovim budnim okom, a Vi ćete odraditi svoj trening- Maic Well Malešnica, Magic Well Črnomerec i Magic Well Savica. Želimo ujedno djecu i mame zajedno na treningu -mame odrađuju svoj  kružni trening dok djeca vježbaju svoj trening odvojeno, ali u istom terminu. Trenutno je vježbanje mama i djece moguće samo u klubu na Savici.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

Vaš Magic Well Team

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *