Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Predstavljamo: Jelena Rozga

Zelena oaza imanja Marincel poslužila je kao idealna kulisa za predstavljanje Jelene Rozge kao regionalne ambasadorice Garnier Color Naturals boje za kosu nijanse 111 koja je Jelenin dugogodišnji zaštitini znak.

Nakon što se baš poput prave Garnier žene, Jelena predstavila u tri izdanja – klasičnom, elegantnom i večernjem – naglasivši kako je upravo kosa najljepši ukras svake žene, pitali smo je kakvi su joj planovi za ljeto, ljubi li i kako nosi laskavu titulu Najglamuroznije osobe. Evo što nam je otkrila u intervjuu:

Garnier_Jelena_Rozga_004

Glam.hr: Odabrani ste za Najglamurozniju osobu prošle godine po vrlo visokim kriterijima po kojima osoba mora biti iz društvenog javnog života, ne smije imati tračeva i skandala i mora se baviti humanitarnim radom „iza kamera“, dakle vlastitim novcem. Kako se osjećate s obzirom da uz ovu laskavu titulu dolazi i odgovornost kao primjer društvu?

Jelena Rozga: Kad su mi javili da sam izabrana za Najglamurozniju osobu, nažalost nisam se mogla pojaviti na Izboru jer sam bila zauzeta već ranije dogovorenim obavezama. Bila sam jako sretna i počašćena. To je stvarno velika stvar s obzirom da je publika ustvari odlučivala o svemu tome. Hvala velika svima. Zaista sam sretna!

Glam.hr: Što za Vas predstavlja glamur?

Jelena Rozga: Ja sam vrlo jednostavna, u principu. Vrlo sam ostala svoja, iza sebe ne vučem neke ružne priče. Tračeva uvijek ima i bit će ih jer sam javna osoba, ali to su sve gluposti i neistine. Međutim, ničime nisam zaprljala svoje ime. Sve što radim u životu, uvijek prvo pomislim na svoju obitelj i na svoje dijete jednog dana

Glam.hr: Uspješni ste u poslu kojim se bavite i poznati ste kako u Hrvatskoj tako i vani. Postoji li neki recept za uspjeh?

Jelena Rozga: Već 19 godina sam u ovom poslu, iduće godine slavim svojih 20 godina na sceni, što je jako, jako puno. Sve skupa to je proletjelo kao tsunami. Imala sam sreću na početku. Treba imati dobar temelj, a to je porodica, to su moji roditelji i sve što u životu napravim, uvijek mi je najbitnija bila pohvala od roditelja. Zaista imam veliku podršku od svojih roditelja. Isto tako, uvijek sam bila okružena s najboljima. Počela sam u grupi Magazin. Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić… uvijek su mi pametno govorili, sjećam se kako je Tonči bio rekao ‘Jelena, ne daj Bože da ti se desi da prolupaš kada dođeš u neke godine i vidiš prvu boru, kada ne stoji sve na mjestu kao što je stajalo kad si imala dvadeset godina’. I nisam se nikad opterećivala time. Samokontrola je jako bitna.

Glam.hr: Dakle, za uspjeh je bitna podrška i samokontrola. A za sreću?

Jelena Rozga: Meni je bitna ljubav. Ljubav mi je pokretač. Kada sam zaljubljena, tad sam sretna i sva sijam. A isto tako ne ide uvijek u ljubavi. Zadnjih par godina sam naučila da ne mogu svaki put kada nešto ne ide dopustiti da se na meni vidi. Neke stvari u životu ne možeš promijeniti i sa tim se stvarima pomiriš jer je tako najbolje.

Garnier_Jelena_Rozga_005

Glam.hr: Ljubi li koga Jelena Rozga sada?

Jelena Rozga: Ljubim, sretna sam, zaljubljena sam. Vidjet ćemo… Polako samo.

Glam.hr: Kakvi su Vam planovi za ljeto?

Jelena Rozga: Radim novu pjesmu koja izlazi za nekih dvadesetak dana, a za deveti mjesec isto pripremam nešto jako lijepo, jedan duet. Ima strašno puno posla, završavam novi album, cijelo ljeto nema stajanja.

Glam.hr: Znači, čeka Vas radno ljeto. Pa kada ćete se odmarati?

Jelena Rozga: Tamo u prvom mjesecu ću se odmarati, haha. Mlada sam, meni ne treba odmor!

Glam.hr: I za kraj, imate li kakvu poruku za čitatelje portala glam.hr koji Vas vjerno prate?

Jelena Rozga: Imam! Koristite Garnier, nijansu 111!

 

Razgovarala: Petra Čubrić

Foto: Ognjen Karabegović

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *