Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Prednosti veze s razvedenim muškarcem!

muškarciPrva stvar na koju velik broj žena pomisli kada tek upozna razvedenog muškarca jest to da nešto zasigurno nije u redu s njim ili da mu nešto nedostaje.

Velik broj ljudi je mišljenja kako se brakovi najčešće raspadaju zbog pretjerane različitosti u karakterima partnera, ali iza toga se krije još puno drugih razloga. Stoga, kada se nađete u situaciji gdje upoznajete razvedenog muškarca, nemojte ga odmah prekrižiti u glavi i prekinuti svaki kontakt s njim. Razvedeni muškarci, kao i žene, imaju svoje kvalitete i životno iskustvo koje ih je učinilo opreznijima.

U nastavku pročitajte kojih je to 5 mogućih prednosti veze s razvedenim muškarcem: 

1. Životno iskustvo 

Razveden muškarac zna da se u ljubavnoj vezi obje strane moraju jednako truditi i raditi na odnosu. On zna da  ponekad morate raditi kompromise i kolika je zapravo važno znati uistinu slušati i ćuti partnera.

On već zna kako je živjeti to živjeti sa drugom polovicom, a možda iz tog prvog braka ima i djecu, tako da sigurno zna kako se treba odnositi prema njima. Možda mu u prošlosti nije bila laka, ali ga je naučila kako da bolje razumije sadašnjost i budućnost.

2. Odgovorniji je  

Ako muškarac ima iza sebe jednu ozbiljnu vezu, onda je već vjerojatno naučio što je to odgovornost koju svaka ozbiljna veza ili brak nose sa sobom.

Zajednički život za ovaj tip muškarca nije ništa novo. On točno zna što treba raditi u kritičnim situacijama i kako ih riješiti bez težih posljedica.

3. Učio je na vlastitim pogreškama 

Muškarac koji se razveo zna razlog zbog kojeg je došlo do toga, stoga je malo vjerojatno da će istu pogrešku ponoviti dvaput. Što znači da će se truditi ne griješiti, barem ne na isti način, već će postupati ozbiljnije u idućoj vezi.

4.Naučio je da savršenstvo ne postoji 

Razvedeni muškarac svjestan je da savršenstvo ne postoji i svjestan je kako svi mi posjedujemo različite mane i vrline. Isto tako, zna da svatko od nas griješi i nosi nešto svoje iz prošlosti, što ga određuje u budućnosti. Svi ovi razlozi potvrđuju kako biste s ovakvim muškarcem mogli lakše izgraditi ozbiljnu ljubavnu vezu, punu razumijevanja.

5. Zna što želi u životu 

Kada vas razvedeni muškarac pozove na dejt, to samo pokazuje kako je odlučan u onome što želi, jer zna što želi od života, a već se jednom i “opekao”. Ali kada takav muškarac ponovno odluči stupiti u vezu, budite sigurni da već ima izrađen plan u glavi.

On zna kakvu budućnost želi i svjestan je svega što mora napraviti da bi to ostvario. Ovaj tip muškarca ne gubi vrijeme na nekoga tko nije spreman i siguran u sebe jer su mu prošla iskustva pomogla da shvati i razumije što mu je potrebno u životu a što nije.

No, kao i u svemu i ovdje postoje izuzeci.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *